Make Europe Great Again (MEGA). Conferință eveniment, în zilele de 27 și 28 aprilie, la Palatul Parlamentului

Conservatori și suveraniști din întreaga lume vor participa la conferința „Make Europe Great Again (MEGA)”, care va avea loc în zilele de 27 și 28 aprilie, la Palatul Parlamentului din București.

Conferința este organizată de Institutul Conservator „Mihai Eminescu”.

„Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a asculta și interacționa cu vorbitori de renume, printre care figurează personalități politice din România și invitați internaționali de renume. Vor fi prezenți George Simion, președintele AUR, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, și alte personalități internaționale marcante precum Dr. Robert Malone, Sherronna Bishop, europarlamentarii Nicolas Bay, Ryszard Czarnecki și Morten Messerschmidt, Bruce LeVell reprezentant al administrației Trump, și Eduardo Verástegui, fondator și președinte al Viva México Movement”, anunță organizatorii într-un comunicat primit pe adresa redacției.

Pe parcursul celor două zile, participanții vor avea ocazia să ia parte la paneluri de discuții ce vor aborda teme actuale de interes geopolitic, oferind o perspectivă profundă asupra direcției în care Europa și lumea se îndreaptă în contextul actual.

Programul începe sâmbătă, 27 aprilie, la ora 14:00, și continuă duminică, 28 aprilie, de la ora 09:45. Mai multe informații sunt disponibile aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost