Claudiu Târziu (AUR): Revoluția CONSERVATOARE va înlătura regimul anti-românesc, care a deviat țara de pe făgașul NORMALITĂȚII

Statul român este, astăzi, ținut captiv de o mafie transpartinică și transnațională, care a deviat România de pe făgașul normalității, a avertizat, sâmbătă, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Potrivit acestuia, revenirea la normalitate este posibilă doar printr-o revoluție conservatoare, care să înlocuiască acest regim anti-românesc cu unul al firescului românesc.

„Pe 6 decembrie 2020, când am aflat că AUR intră în Parlament, am declarat public că a început Revoluția Conservatoare în România.

Mulți n-au priceput expresia, iar unii s-au grăbit să o califice drept un non-sens.

Revoluția are, în accepțiunea politică de uz curent, înțelesul de răsturnare a unui sistem, de schimbare, eventual violentă, a unui regim. Iar conservatorismul, pe acela de păstrător al unui sistem, al unui regim. Din această perspectivă, alăturarea celor doi termeni ar fi contradictorie.

Însă, în sens etimologic, revoluție înseamnă întoarcerea la un punct de referință. Iar doctrina conservatoare este articulată pe temelia unor valori care trebuie nu doar prezervate, ci și puse în lucrare.

Deci, noi, conservatorii, la ce putem năzui să revenim? La valorile fundamentale ale civilizației noastre – așa cum sunt familia naturală, credința creștină, patriotismul și naționalismul, libertatea –, la normalitate.

Cu acest sens am folosit sintagma „revoluția conservatoare”. La fel cum o întrebuințează conservatorii din toată lumea.

Evident că acest efort presupune și dislocarea vechii clase politice care, pe lângă toate relele de ordin material comise, a deviat România de pe făgașul normalității. Dislocare care va duce la eliberarea statului român, astăzi ținut captiv de o mafie transpartinică și transnațională. Numai așa statul român poate fi din nou un stat al românilor.

În concluzie, Revoluția Conservatoare va înlocui un regim anti-românesc cu unul al firescului românesc. Nu în numele unei utopii, ci pe seama unei tradiții. În chip salvator pentru românitate și pentru România”, a transmis, sâmbătă, pe Facebook, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.