Claudiu Târziu (AUR), apel la unitate, de la Bistrița: Țara noastră trece printr-o mare cumpănă. Este nevoie ca APĂRĂTORII patriei române să se unească și să lupte împreună

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare, a făcut, sâmbătă, un apel la unitate, spunând că este important ca patrioții să se unească și să lupte împreună, deoarece România și Europa trec printr-un moment de cumpănă.

„Ne găsim într-un moment în care țara noastră trece printr-o mare cumpănă. Europa întreagă trece printr-o mare cumpănă.

Este nevoie ca apărătorii patriei române să se unească și să lupte împreună, dincolo de toate diferențele, dincolo de orice ar putea să ne despartă, cu gândul numai la ceea ce ne poate uni.

Ce ne poate uni mai mult decât patriotismul?

Patriotismul este dragostea de țară. Naționalismul este dragostea de neam și această dragoste ne animă pe noi, pe toți cei care facem parte din mișcarea de renaștere națională a cărei expresie politică este partidul AUR.

Dragostea pentru familie este imboldul de a constitui și a ocroti familia. Creștinismul este fibra noastră națională, este sufletul românesc, este dragostea pentru Dumnezeu.

Iată deci, sintetic, ce înseamnă AUR: familie, națiune, credință și libertate. Noi am pus aceste valori pe steagul nostru nu ca pe niște lozinci, ci ca pe un crez. Ele reprezintă exact ce simțim, iar ele ne determină să facem o politică a dragostei, nu una a urii. Toate sunt duse mai departe cu dragoste”, a spus Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, politica AUR este una a iubirii, iar toți cei care acuză partidul nu sunt altceva decât dușmanii dragostei.

„Cei care ne urăsc și ne ponegresc nu o fac atât împotriva noastră, cât împotriva a ceea ce nutrim noi, pentru aceste iubiri- de familie, de națiune, de credință și de libertate.

Nu fac aici vreo afirmație gratuită. Dovezile ne stau la tot pasul. Ei nu iubesc această țară, pe care au închinat-o intereselor străine. Ei nu iubesc libertatea, pe care ne-au furat-o, ne-au îngrădit-o, pe care ne-ar lua-o de tot. Au încercat în timpul pandemiei, dar nu se vor opri aici. Trebuie să fim pregătiți tot timpul să apărăm libertatea.

Ei nu-L iubesc pe Dumnezeu, pe care Îl vor exclus din cetate, pe care Îl vor marginalizat, pe care Îl vor scos din sufletele noastre. Ne-au închis bisericile de Paști nu de frica virusului, ci de frica dragostei noastre față de Dumnezeu.

Ei nu-i iubesc pe români, nu ne iubesc pe noi, pe care ne-au jefuit, pe care ne-au umilit,

PSD, PNL, USR și UDMR practică o politică a urii și vor să o ascundă agitând frici inventate, pe care le pun pe seama noastră.

Ciolacu, Ciucă, Kelemen Hunor, Drulă și șeful lor suprem, Klaus Iohannis, au un discurs al urii față de români și față de România (…).

Împotriva României, la Bruxelles, sunt date dictate ideologice, pe care Ciucă, Ciolacu și Iohannis nu prididesc să le adopte cât mai repede, să le pună în practică. Au închis minele, urmează să ne interzică încălzirea cu lemne, vor să ne limiteze circulația cu mașinile personale, sunt capabili să distrugă toată economia, atât cât mai este în România, în numele unei utopii, așa cum este politica europeană Green Deal.

Dacă nu i-ar urî atât de mult pe români, Ciucă, Ciolacu, Iohannis și toată clica lor s-ar opune tuturor relelor care vin din afara țării.

Ei nu fac nimic pentru România, continuă să o jefuiască și încearcă și în acest ceas să fure votul românilor, comasând alegerile, încălcând legile, încălcând Constituția, făcând tot posibilul să rămână cu mâinile pe pârghilie de putere. Ei sunt slujbașii unor interese străine”, a spus, sâmbătă, la Bistrița, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost