Claudiu Târziu, mesaj fără echivoc: Familia are drept temei uniunea dintre un bărbat și o femeie. Acesta este un adevăr etern, oricât ar încerca neomarxiștii să-i deturneze sensul

Familia înseamnă viață și are drept temei uniunea dintre un bărbat și o femeie, care vor aduce pe lume prunci, îi vor crește și educa, a transmis, miercuri, de Ziua Internațională a Familiei, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

„Și astăzi, când celebrăm Ziua Internațională a Familiei, vom reafirma acest adevăr fundamental și etern:

Familia are drept temei uniunea dintre un bărbat și o femeie, care vor aduce pe lume prunci, îi vor crește și educa. Aceasta este familia de la Facere încoace și așa va rămîne, oricât ar încerca neomarxiștii să-i deturneze sensul și structura.

Familia înseamnă Viață. În aceste vremuri de restriște, Europa și lumea întreagă trebuie să repună Viața pe cel mai înalt piedestal, pe piedestalul său firesc.

La mulți ani familiilor de pretutindeni!”, a transmis Claudiu Târziu.

Ziua internaţională a familiilor este sărbătorită, anual, la data de 15 mai, cu scopul de a marca importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor, fiind în acelaşi timp o oportunitate pentru a atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă acestea la nivel mondial.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost