Armata cere medicilor de familie din București lista pacienților cu afecțiuni incompatibile cu stagiul militar

Medicii de familie din București trebuie să prezinte liste cu pacienții cu afecțiuni medicale incompatibile cu stagiul militar, potrivit unei solicitări care a fost transmisă de Ministerul Apărării Naționale.

Conform documentului consultat de redacția RostOnline, medicii de familie din București trebuie să completeze un tabel cu informații „despre bărbații inregistrați cu afecțiuni medicale incompatibile cu îndeplinirea stagiului militar conform ordinului MJ 165 C/01.02. 2023.”

 

Tabelul trebuie transmis până la 1 octombrie 2024.

Surse medicale au declarat pentru RostOnline că o adresă similară cu cea primită, marți, de medicii de familie din București a fost transmisă medicilor de familie din țară încă de anul trecut.

Mai mult, potrivit surselor, în textul primit de medicii de familie din București se folosește sintagma „stagiu militar obligatoriu.”

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Armata cere medicilor de familie din București lista pacienților cu afecțiuni incompatibile cu stagiul militar”

  1. Doctorii nu se află în subordinea armatei, dezvăluirea unor date confidențiale unor terți ( indiferent cine sunt ei ) în situații care nu îi privesc pe aceștia reprezintă încălcarea secretului profesional și este pedepsit conform legislației în vigoare prin ridicarea dreptului de exercitare a profesiei.

    La momentul potrivit , dacă cineva este chemat ” Sub arme ” ȘI DACĂ DOREȘTE SĂ SE SUPUNĂ , întrucît civilii nu sunt subordonații nimănui , acela va fi singurul care va dezvălui date privitoare la starea sa de sănătate, DACĂ O DOREȘTE , prin furnizarea unui certificat de sănătate de la doctor.

    Trebuie ca profesioniștii din sănătate să înceteze de a se compromite și mai mult decît au făcut-o din 2020 prin complicitatea lor la crimă, și ca civilii să se comporte ca niște oameni demni de acest nume și nu ca niste necuvintatoare speriate de orice mișcă .

    Toată această tactică descrisă în articol este destinată declanșării participării locuitorilor acestei țări la un război CARE NU ÎI PRIVESTE , ce are scopuri comerciale și politice, pe lîngă crimele nenumărate pe care le provoacă de ani buni .

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.