Gen. (r) Alexandru Grumaz s-a alăturat ANR

Într-o postare pe Facebook, Marian Munteanu a anunțat astăzi că gen. (r) Alexandru Grumaz s-a alăturat Alianței Noastre – România.

”Am analizat astăzi împreună cu domnul General lt.(r) Alexandru Grumaz, perspectivele întăririi prezenței românești în cadrul parteneriatului strategic euroatlantic precum și posibilitățile de dezvoltare a capacității de apărare a României. Deținător al unei impresionante experiențe militare și diplomatice (planificare strategică, managementul resurselor pentru apărare, relaţii internaţionale militare şi civile), Generalul Grumaz va juca un rol central în coagularea unei Comisii de Apărare puternice a formațiunii Alianța Noastră România și va fi unul din candidații noștri de forță la viitoarele alegeri parlamentare.”

Despre activitatea gen. Grumaz puteți citi aici.

Alina Ioana Dida

About Alina Ioana Dida

Medic, publicist şi traducător. A tradus "Revoluţia franceză", de Albert Soboul, apărută în 2009 la Editura Prietenii Cărţii (Bucureşti).

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Gen. (r) Alexandru Grumaz s-a alăturat ANR”

  1. Alexandru Grumaz este un spirit belicos prin excelenta.
    De ce l-a ales liderul Aliantei, personalitate remarcata de romani ca fiind un inflacarat crestin, pentru a coordona coagularea Comisiei de Aparare?
    Si de ce este nevoie ca Alianta sa aiba o Comisie de Aparare proprie? Toate partidele au astfel de comisii ?
    Sincer, ma asteptam ca Partidul domnului Munteanu sa sustina principiul de non-beligeranta pentru Romania.
    Statutul de neutralitate nu exclude existenta unei armate nationale si deci, a unei profitabile si performante industrii de aparare.
    Finlanda, Suedia si Elvetia sunt tari neutre.

  2. Asta seara, domnul Munteanu m-a induiosat prin candoarea cu care a abordat pe Realitatea, problema strategiei de aparare axate pe valorificarea potentialului montan lasat mostenire romanilor de Bunul Dumnezeu.
    Sentimentul acesta l-am avut in primul moment, gandindu-ma la patriotii romani refugiati in munti, dupa instaurarea comunistilor. In al doilea moment insa, m-am dumirit ca mai curand, dansul se gandea la brigazile de vanatori de munte, monitorizate de partenerii NATO. Fara parteneri cum ar putea fenta eroii nostri, satelitii militari si dronele?
    Precis ideea cu apararea in munti i-a sugerat-o generalul Grumaz, dar din pacate, distinsa gazda nu i-a lasat timp sa dezvolte ideea, cu toate ca se lega perfect de momentul 1917, prin generalul Prezan.

Comentariile sunt închise.