Mâine: Familia Bodnariu este invitată la Antena 3

Luni seara, la ora 21, familia Bodnariu este invitată la emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3. Este prima apariție la televiziune a familiei, după ce a luat decizia de a se stabili în România.

(sursa: pagina de Facebook a senatorului Ben Oni Ardelean – PNL)

Alina Ioana Dida

About Alina Ioana Dida

Medic, publicist şi traducător. A tradus "Revoluţia franceză", de Albert Soboul, apărută în 2009 la Editura Prietenii Cărţii (Bucureşti).

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


6 comentarii la „Mâine: Familia Bodnariu este invitată la Antena 3”

  1. Romanii vor asista la o ofensiva ” in direct” a baptistilor si a liberalilor-aripa nefrecventabila, adica a serviciilor- aripa „de trista aminitire”.
    Familia Bodnariu, etern recunoscatoare Fiului Suferintei (asa se traduce Ben Oni, adica Ben Aven cf.VT) va milita cu mijloace media si nu numai, pentru cauza familiilor traumatizate de norvegieni si indirect, pentru cauza Trustului.

  2. Va respect parerea .
    IPS Macarie a facut tot posibilul pentru a ajuta aceasta familie. In aproape toate parohiile ortodoxe din diaspora s-au completat liste de sustinere. Cred ca Biserica Ortodoxa Romana, cu spirit diplomatic, a decis sa lase cultelor respective bucuria de a se pune in valoare, fiind vorba despre o afacere interna a acestora.
    Realitatea este ca clericii ortodocsi sunt in relatii de buna si rodnica intelegere cu acesti frati ai lor.
    Observatia mea incearca sa sublinieze faptul ca Antenele mediatizeaza cazul, in scop electoral.

    • Oare câtor familii de confesiune ortodoxă le-au fost luați, în mod abuziv, copiii în diferite state? Abia cazul Bodnariu a ajuns să sensibilizeze opinia publică de la noi, și asta după o scurtă perioadă de ”omisiune” pe blogurile ”ortodoxe”… Antena 3 mediatizează cazul și depinde de noi să facem diferența între relatare jurnalistică și manipulare în scop electoral.

Comentariile sunt închise.