Cursă strânsă pe București?

În emisiunea lui Sabin Orcan din această seară, de peB1TV, Toader Paleologu a declarat că a strâns 1000 semnături până acum, pentru a putea candida ca independent pentru un loc de deputat. Mai are nevoie doar de 19 mii pentru a putea a intra în cursă.

Oare câte semnături a strâns Remus Florinel Cernea?

 

 

Alina Ioana Dida

About Alina Ioana Dida

Medic, publicist şi traducător. A tradus "Revoluţia franceză", de Albert Soboul, apărută în 2009 la Editura Prietenii Cărţii (Bucureşti).

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Cursă strânsă pe București?”

  1. Ce bine ar fi sa nu mai auzim de astfel de specimene…
    „Pe vremuri”… era cate un panou in gari, „aflam de la…” si vedeam figuri de indivizi insotite de descrierea faptelor.. anti-sociale… Un ffel de avertisment sa te feresti de ei dar si sa nu faci ca ei.
    Acum, cand e „bine” si „frumos” … si „libertate”… nu ii aratam clar pe liste de „inversatI’, adica de potrivnici…. pe din astia, care se incadreaza perfect in categoria „pericol public”; nu e corect politic sa faci liste, sa arati viclenia de care dau dovada… practicile sociale s-au pervertit, adica sint acum „pe dos”. venite „din spate” si de fapt sint perverse: impotriva firii, impotriva credintei de neam – crestinismul doar ortodox, impotriva Tarii…
    Toate aceste manifestari perverse „conlucreaza” prin indivizii mentionati mai sus, cu pretentii de a fi personalitati cand de fpt sint doar indivizi „certi”, nicidecum dubiosi fiindca nu mai avem vreun dubiu ce si cat „le poate pielea”.

Comentariile sunt închise.