Coaliția pentru Familie dezminte orice campanie de interzicere sau cenzurare a filmului Disney „Frumoasa și Bestia”

COMUNICAT DE PRESĂ

Coaliția pentru Familie dezminte informațiile apărute în presă, fără verificare, referitoare la o pretinsă campanie sau un pretins apel pentru interzicerea sau cenzurarea filmului „Frumoasa și bestia” produs de Disney.

Coaliția pentru Familie nu duce nicio astfel de campanie și este la curent cu legislația românească privind limitele libertății de expresie și ale actului artistic. Decizia de încadrare a unui film în categoria de audiență adecvată aparține instituției de profil, în același timp părinții fiind liberi să-și educe copiii în conformitate cu propriile valori.

Informațiile apărute sunt eronate și bazate exclusiv pe o interpretare subiectivă și tendențioasă a unei postări pe o rețea de socializare.

În mod special este regretabil că nici măcar una dintre media care au publicat sau preluat această informație nu și-a făcut datoria profesională minimă de a ne contacta pentru confirmare sau opinii ci a preferat, în goana după senzațional, să ignore verificarea informațiilor.

Reamintim că sursa pentru comunicatele și luările de poziție ale Coaliției pentru Familie este pagina web oficială.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Coaliția pentru Familie dezminte orice campanie de interzicere sau cenzurare a filmului Disney „Frumoasa și Bestia””

  1. Sa fim seriosi si deloc retinuti: e un razboi vechi. O sa fie atacate, cum au mai fost, organizatii si institutii care rezista pe fruntariile românitatii. Li se vor atribui intentii, le vor mistifica spusele, vor construi scenarii insidioase. Ceva nou?!

    Luptam, in principal, impotriva politrucilor si recrutilor care au deturnat România de la traseul corect si normal pe care trebuia sa-l urmeze dupa decembrie 1989. De data asta, intorcandu-le strategia, in liniste si pe nesimtite, se intampla! Dar si zgomotos când este cazul. Ramanand, fireste, atenti si la neprietenii din afara care nu ne vor binele.

    ps: nu-i duce capul prea departe, cei batrani si pe duca sunt sclavinii cliseelor din manualele secu stiute de suficienti curiosi, micile lepre sunt puturoase si improvizeaza, nu au niciodata rabdare.

  2. Eu personal as fi pentru interzicerea filmului! Asta ar confirma datele ultimului recensamant unde arata ca suntem peste 90% crestini.

  3. Nu inteleg de ce se exagereaza asa de tare cu filmul asta. L-am vazut si am aflat ca scena aia ar putea avea anumite conotatii( desi si aici e discutabil) de-abia dupa ce m-am uitat pe internet. Serios, lumea, in cautare de senzational, se ia de orice lucru minor. Asa o sa ajungem sa interzicem Alba-ca-Zapada, pe motiv ca o femeie traieste cu 7 barbati in casa…

Comentariile sunt închise.