Apel la rugăciune şi solidaritate cu oamenii afectaţi de furtună

În urma fenomenelor meteorologice extrem de severe care au provocat decesul a 8 persoane, rănirea altor 67 și grave pagube materiale în judeţele Timiş, Arad şi Bistriţa Năsăud, Patriarhia Română îndeamnă stăruitor clerul şi credincioşii din toate parohiile şi mănăstirile la rugăciune şi solidaritate exprimată inclusiv prin sprijin material concret, acolo unde este nevoie.

Rugăciunea unită cu fapta bună reprezintă, mai ales în asemenea situații, un act de responsabilitate creștină şi solidaritate socială care întăreşte credinţa şi speranţa că necazurile vor fi depăşite întotdeauna cu ajutorul lui Dumnezeu și cu sprijinirea celor aflaţi în dificultate.

Ne rugăm pentru odihna sufletelor celor trecuți la Domnul, pentru alinarea durerii familiilor acestora și pentru grabnica însănătoșire a celor răniți.

Biroul de Presă al Patriarhiei Române


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Apel la rugăciune şi solidaritate cu oamenii afectaţi de furtună”

  1. Da a fost un mezociclon.Dar daca ne surprinde in cele bune este bine.Pe uni ne-a surprins pe drum spre protestul impotriva obligativitatii vaccinarii.Asa ca ne-am oprit putin , am facut canonul catre puterile ceresti si am mers mai departe.Nu starea meteo trebuie sa influenteze deciziile si hotararile noastre.

Comentariile sunt închise.