Follow-up: Conferință – „Societatea civilă creștină vs. Sistem” (2019.11.26, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, Universitatea din București)

Marți, 26 noiembrie 2019, de la ora 18, a avut loc în amfiteatrul „Ioan G. Coman” (Facultatea de Teologie Ortodoxă “Justinian Patriarhul”, Universitatea din București) a avut loc o conferință avînd ca temă „Referendumul pentru căsătorie din 2018”.

Evenimentul a fost prilejuit de lansarea unei cărți de interviuri realizate de jurnalistul Cristian Curte cu intelectuali publici care au susținut Referendumul pentru căsătorie și care analizează oportunitatea organizării lui, cauzele eșecului și consecințele respingerii referendumului.

„Șocul referendumului” este un volum alcătuit din 14 interviuri cu 14 intelectuali publici care s-au exprimat în favoarea organizării Referendumului pentru căsătorie de acum un an: Teodor Baconschi, Vasile Bănescu, Radu Carp, Pavel Chirilă, Răzvan Codrescu, Mihai Gheorghiu, Sorin Lavric, Mihail Neamțu, Preot Constantin Necula, Costion Nicolescu, Adrian Papahagi, Preot Radu Preda, Claudiu Târziu și Marius Vasileanu.

Întîlnirea s-a desfășurat cu participarea părintelui profesor doctor Ioan Moldoveanu, decanul Facultății de Teologie, și a unora dintre cei intervievați: prof.univ.dr. Pavel Chirilă și scriitorul Mihai Gheorghiu – inițiatori ai referendumului; scriitorul Răzvan Codrescu, teologul Vasile Bănescu, care a fost și moderatorul conferinței, scriitorul și omul politic Mihail Neamțu și jurnalistul și scriitorul Claudiu Târziu (directorul Editurii Rost, la care a apărut cartea). De asemenea, a fost prezent și Cristian Curte, cel care a avut ideea cărții și care a făcut o muncă laborioasă pentru alcătuirea ei.

Mai jos, fotografii și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului (clipurile rulează unul după celălalt):

Vezi lista cu toate clipurile »

Album foto pe Google Photos »

Album foto pe Facebook »

About Olivian Breda

Olivian Breda este freelancer în Digital Marketing.Expertiza lui este în SEO (Search Engine Optimization - optimizare pentru motoarele de căutare) / UX (user experience - experiența vizitatorilor) / WordPress (platformă realizare site-uri și bloguri). Cofondator lumeaseoppc.ro (evenimente pe tema SEO & PPC) și cetd.ro (Carte și blog dedicate brandingului medicilor).Pe plan personal, este interesat de dezvoltarea personală - evenimente, sport, viața sănătoasă, voluntariat, lecturi, filme, muzică.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost