Casta Elitelor încearcă să instaureze o dictatură de catifea

Una peste alta, de pe ecranul telefonului meu lumea se vede cam asa:

1. Un virus nou, din familia coronavirusurilor, si care a capatat numele de ”Covrig 19”, a aparut in peisajul epidemiologic. Faptul ca in Wuhan, acolo unde se crede ca ar fi epicentrul epidemiei generate de virusul asta, exista un laborator de cercetari virusologice, nu prea ajuta teza aparitiei lui naturale, dar pana (si daca!) se ajunge la dovezi privitoare la posibila lui creare in acel laborator al Chinei comuniste, teoria „Covrig 19 – produs al bioingineriei” ramane doar o teorie.

2. Presa mainstream, aflata in totalitate sub controlul unor varii grupuri de interese (comunistii culturali, corporatii, diversi magnati descreierati, in goana dupa putere si bani, pe care am sa le numesc, generic, „Casta Elitelor”), la comanda acestora, a inceput un adevarat razboi informational, menit sa ridice virusul asta la rang de eveniment de extinctie la adresa speciei umane.

3. Indiferent daca razboiul informational declansat de Casta Elitelor este un instrument folosit pentru crearea cadrului potrivit stoparii ascensiunii Dreptei in SUA si Europa, prin instaurarea unei dictaturi de catifea, sau serveste dorinta de a impune vanzarea, eventual recurenta, a miliarde de doze de vaccin pentru Covrig 19, el a fost castigat: majoritatea omenirii a fost trimisa intr-o stare de panica viscerala, coeziunea sociala a fost pulverizata, potenta economica a societatii a fost anulata, iar vocile dizidente inabusite.

4. Casta Elitelor a reusit, pana acum, sub pretextul protejarii omenirii de efectele PanicDemiei Covrig 19, sa violeze brutal drepturile inalienabile ale intregii omeniri, libertatile fundamentale ale omenilor (in special libertatea de miscare, libertatea religioasa, libertatea de exprimare) fiind anulate dintr-o singura trasatura de condei.

5. In media mainstream, populatia lumii este prezentata ca acceptand lucruri inimaginabile cu doar cateva luni in urma, si este perfect posibil sa fie asa – datorita asaltului informational la care a fost supusa, datorita cenzurarii brutale a oricaror informatii contrare intereselor Castei Elitelor, s-a ajuns la punctul in care o mare majoritate a omenirii, speriata de perspectiva (FALSA!) a unei morti iminente, aproape ca implora guvernantii lumii sa inaspreasca masurile care ciuntesc libertatile oamenilor, pana spre punctul in care acestea sa nu mai existe deloc.

6. Economia lumii este aruncata in aer, micile afaceri sunt muribunde, cererea de bunuri si servicii este in cadere libera catre nivelul zero, si datorita panicii induse pana acum, datorita amenintarii cu un nou val epidemic, datorita amenintarii cu o prezenta permanenta a virusului care a intrat in constiinta oamenilor ca fiind mai contagios ca ciuma bubonica, si mai ucigator decat toate bolile transmisibile puse la un loc, este putin probabil ca redresarea economica, care nu se poate intampla in absenta consumului, sa apara prea curand – oricum, nu la timp pentru a permite salvarea afacerilor care acum sunt intr-un fel de coma economica indusa.

7. Toate aceste lucruri au creat cadrul perfect pentru ca o dictatura, instituita la nivel mondial sa devina o realitate, chiar daca aparenta unor masuri luate la niveluri nationale o sa fie pastrata. O asemenea dictatura, bazata pe frica de un inamic invizibil si ucigator, alimentata de transformarea populatie intr-o masa dependenta exclusiv de diverse subventii date in mod discretionar de state, este aproape imposibil de contracarat prin mijloace democratice, pentru ca o parte din elementele care fac democratiile sa fie functionale au devenit absente – exemplele cele mai clare: o presa independenta de factorii politici, o populatie informata, si (mai ales) responsabilizarea politicienilor pentru deciziile luate.

8. Principalul element care face democratiile sa fie functionale, respectiv responsabilitatea politicienilor fara de electorate, este pulverizat: deciziile politice sunt luate sub perdeaua de fum a unor sfaturi date de indivizi nealesi, cu presupuse expertize infailibile in domeniul medical, care nu pot fi contrazisi. Daca totusi apar voci ale unor alti medici, sau ale unor oameni a caror experienta in alte domenii poate demola sfaturile date de aceste eminente cenusii guvernantilor, aceste voci sunt inabusite de cenzura organizata de corporatiile (de exemplu, Google, in cautari si pe Youtube, Facebook, Twitter, pe platformele lor) si entitatile de tip „judecatori ai adevarului”, care sunt parte la aceasta instituire a unei dictaturi, iar persoanele care dau glas unor contraargumente sunt linsate mediatic de presa mainstream. In felul asta, populatia nu mai poate fi informata, fiind obligata sa accepte singura forma de „adevar”, cel oficial – tampenie mai mare decat sintagma „adevarul oficial”, greu se poate imagina.

9. Perspectivele, din acest moment, sunt sumbre. Este evident ca o revenire la normalitate este greu de imaginat. Casta Elitelor se afla in control, un control absolut asupra populatiei lumii, care populatie da semne clare ca accepta acest control, cu tot ce vine el la pachet, mergand pana la resemnarea in fata perspectivei de a deveni complet asistata social, in detrimentul libertatii. Minoritatea care ar vrea sa se opuna este imprastiata in toate colturile lumii, neorganizata, cenzurata, batjocorita, redusa la tacere.

10. Sper ca Dumnezeu stie El de ce se intampla toate astea, si sper sa ajute lumea asta, ca alta speranta nu pot sa mai am…

Sorin Dumitru Dobrilă

  • Text preluat de pe pagina de Facebook a autorului. Sorin Dumitru Dobrilă este un publicist independent, de orientare conservatoare.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Casta Elitelor încearcă să instaureze o dictatură de catifea”

  1. Inițial și eu am crezut mizeria asta cu ”Covrig-19”, pentru ca apoi să realizez că nu a venit muma Ciumei Bubonice peste noi și că oamenii sunt cretinizați de tembelizor. Mi-e greață când merg în altă casă și aud la tembelizor cum borăsc numai despre ”covrig-19”. De aceea eu nu am tembelizor în casă și nici nu voi mai avea vreodată.

Comentariile sunt închise.