Dreptate pentru România!

Parcă văd: după manifestația de astăzi, de la ora 17.00, inițiată de George Simion, în apărarea libertății, se vor găsi unii care să-l acuze și, prin extensie, să învinovățească Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), de tot felul de fantasmagorii. De la aceea că am fi oamenii rușilor, pînă la aceea că am fi năimiți ai serviciilor secrete și de la aceea că sîntem pe-o mînă cu PSD, pînă la aceea că am fi tovarășii lui Băsescu.

N-ar fi prima dată. De cînd au simțit că AUR devine un pericol pentru Sistem și de cînd George a devenit foarte vizibil în mediul online (printr-un efort eroic), sîntem acoperiți cu insulte și calomnii cu program. Dar noi nu avem în spate decît miile de membrii și sutele de mii de simpatizanți ai AUR. În timp ce toate partidele parlamentare s-au dovedit a fi conduse din umbră de servicii secrete, masonerie, coterii de club de noapte și grupuri mafiotice sadea. Toate au participat, în acești 30 de ani trecuți de la revoluție, la jefuirea țării. Toate au în frunte lideri mediocri, compromiși, șantajabili, mincinoși, lipsiți de scrupule și de orice calități, ca și de vreo realizare mai acătării.

Gata! Ne-am săturat! Toate aceste partide, care alcătuiesc o cloacă infectă, trebuie să fie reduse la dimensiunea lor reală, care e dată de rolul benefic pe care îl au în societate, undeva spre zero. Toate aceste păpuși gureșe, care sînt poreclite conducători politici, trebuie să dispară din viața publică. Altfel, nu ne mai facem bine ca națiune și ca țară.

România are nevoie vitală să fie condusă de patrioți creștini, de profesioniști cu rectitudine morală, de oameni care deja au dăruit ceva societății înainte de a pretinde că vor să-i arate calea de urmat, de lideri adevărați, care să nu se poarte ca vechilii pe moșie, ci să inspire, de o doctrină sănătoasă, bazată pe valori perene – ca Familia, Națiunea, Credința și Libertatea -, care să fie respectată, de un partid care să asume un program articulat, curajos, responsabil și realizabil pentru România.

România trebuie să se ridice din genunchi și să-și ia ce este al ei. România cere să i se facă dreptate. Iar o nouă generație de români jertfelnici este gata să-i facă această dreptate. Dreptate care începe cu cîteva urgențe care ar putea fi rezumate astfel: întoarcerea la normalitate, la adevărata normalitate, în răspăr cu ”noua normalitate” – ideologizată și structurată pe sentimentul fricii.

România trebuie să-și poată trimite copiii la școală fără botniță și fără teama că acolo vor căpăta beteșuguri fizice și psihologice care îi vor urmări toată viața, pentru că niște incompetenți și/sau ticăloși au instaurat dictatura medicală.
România trebuie să-și recapete dreptul ei de a se opune politicilor samavolnice, prin reacție de stradă, atunci cînd momentul o impune.

România trebuie să afle cine și în ce fel a profitat de criza sanitară; cine, cît și cu ce complici a furat din buget în vreme ce toți românii erau paralizați de frica indusă de autorități.

România trebuie să știe cîți români au murit pentru că li s-a refuzat asistența medicală sub pretext că sînt suspecți de covid sau sub motiv că spitalele sînt toate alocate luptei cu noul coronavirus. Și mai trebuie să știe că vinovații vor plăti.

România trebuie să-și recupereze toate proprietățile care au fost privatizate fraudulos, pe bază de mită, în cele trei decenii de la căderea regimului comunist.

România trebuie să intre din nou în posesia resurselor sale naturale, din care se îmbogățesc companii străine, în complicitate cu politicieni români vînduți.

Dreptate pentru România! – asta vor cere azi, la marele miting din Piața Victoriei, începînd cu ora 17.00, toți românii care mai au în ei o inimă de român și vor putea manifesta alături de noi.

Pentru această dreptate, puteți să ne acuzați de orice, dar vom merge pînă la capăt.

Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost