Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, despre bugetul de 9,3 milioane de lei alocat Consiliului pentru Combaterea Discriminării: În loc să primească atât de mulți bani, acest organ toxic ar trebui desființat

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a criticat dur bugetul de peste 9,3 milioane de lei alocat pentru acest an Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

În loc să primească atât de mulți bani, acest organ toxic ar trebui desființat, a subliniat liderul AUR.

„Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, o instituție antidemocratică și antinațională, care degradează spațiul public prin cenzură și amenzi, va beneficia anul acesta, prin girul coaliției USR-PLUS-PNL, de un buget de peste 9,3 milioane de lei. Aproape 2 milioane de euro din banii contribuabililor.

În loc să primească atât de mulți bani, acest organ toxic ar trebui desființat!”, a scris, pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, despre bugetul de 9,3 milioane de lei alocat Consiliului pentru Combaterea Discriminării: În loc să primească atât de mulți bani, acest organ toxic ar trebui desființat”

  1. CNCD este o mizerie. Perversiunile și deviațiile sexuale nu sunt drepturi ale omului. Am acceptat prea multe. ”Toleranța” și-a dat roadele ei amare în Vest. Oare suntem orbi?

  2. Minoritatiile au mai multe drepturi ca romanii , legea romilior, unde sunt pedepse mai mari ca la evaziune economica , doar daca te adresezi cu cuvantul ‘ tigan’ , care este bine definit in dex, reprezentarea parlamentara a minoritatilor , fonduri pentru dezvoltare reginonala , etc, vizavi in Ukraina ,minoritatea romana in curand isi pierde dreptul de a invata in scoala in limba materna . La noi ca la nimeni .

Comentariile sunt închise.