Circulația pe timpul nopții, restricționată începând cu ora 22:00, de duminică. Premierul Cîțu: Sunt țări dezvoltate unde după ora 18:00 nu se mai poate circula

Circulația pe timpul nopții este interzisă începând cu ora 22:00, pe tot teritoriul României, de duminică, după ce Guvernul Cîțu a aprobat, miercuri, prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile.

Restricțiile impuse de prelungirea stării de alertă intră în vigoare de duminică, 14 martie, cea mai importantă modificare fiind interzicerea circulației pe timp de noapte începând cu ora 22:00, comparativ cu ora 23:00, cum era până în prezent.

Premierul Florin Cîțu susține că această restricție a fost inspirată de exemplul oferit de alte țări, unde circulația este oprită începând chiar nu ora 18:00. Premierul nu a detaliat despre ce țări este vorba.

„Ne-am uitat la ce fac celelalte țări și una dintre primele măsuri pe care toate țările o iau este aceea de a reduce timpul de circulaţie pe durata nopţii. Este o măsură care a funcționat; bineînțeles, România – dacă vă uitați, am pregătit un sumar al acestei măsuri, să vedeţi cum arată în alte ţări – România este printre cele mai permisive, sunt țări dezvoltate unde după ora 6:00 nu se mai poate circula, după ora 6:00 seara.

Este o măsură care a fost folosită în alte țări și are succes și în România, în momentul în care am implementat-o, a avut succes. Vom vedea cum va evolua”, a explicat premierul Cîțu, la finalul ședinței de Guvern de miercuri.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Circulația pe timpul nopții, restricționată începând cu ora 22:00, de duminică. Premierul Cîțu: Sunt țări dezvoltate unde după ora 18:00 nu se mai poate circula”

  1. Domnul NIMENI Citu ,un imbecil ,minte cu nerusinare,pare un popandau dintos de cartier,un smecheras de doi bani.

Comentariile sunt închise.