Solidaritate cu deputatul George Simion. 12 parlamentari AUR sunt la granița cu Republica Moldova

Parlamentari AUR s-au solidarizat cu deputatul George Simion, co-președintele partidului, oprit încă de duminică la granița cu Republica Moldova.

Astfel, 12 parlamentari AUR sunt prezenți, luni dimineața, alături de deputatul George Simion, la vama Leușeni.

Co-președintele AUR, George Simion, a anunțat, pe Facebook, că solicită anularea interdicției de a intra în Republica Moldova, astfel încât să poată participa la funeraliile scriitorului Nicolae Dabija.

Reamintim că deputatul George Simion, co-președinte AUR, a ajuns, duminică la vama Albița-Leușeni, cu intenția de a intra în Repubica Moldova, însă a fost oprit la frontieră.

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a criticat faptul că deputatului AUR George Simion,a fost oprit, duminică, la granița cu Republica Moldova. Nu este acceptabil să fie tratat astfel. Este un afront adus României de către autoritățile de la Chișnău. Și e de nesuportat, a subliniat liderul AUR, Claudiu Târziu.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost