Compania Moderna își testează vaccinul pe mii de copii, inclusiv pe bebeluși

Compania americană Moderna a anunţat, marţi, că a început să testeze vaccinul său anti-covid pe câteva mii de copii cu vârste cuprinse între şase luni şi unsprezece ani, informează AFP, citată de Agerpres.

Acest studiu clinic vizează în total 6.750 de copii din Statele Unite şi Canada, au precizat reprezentanţii companiei Moderna, potrivit sursei citate.

Copiii vor fi monitorizaţi timp de 12 luni după cea de-a doua injecţie. Alte studii ale vaccinului Moderna sunt în desfăşurare începând din decembrie 2020 pe adolescenţi cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani. Acel studiu cuprinde aproximativ 3.000 de participanţi.

Vaccinul Moderna este pentru moment autorizat doar pentru persoanele de peste 18 ani, în America de Nord, în Uniunea Europeană şi în câteva alte ţări, precum Israel şi Singapore.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Compania Moderna își testează vaccinul pe mii de copii, inclusiv pe bebeluși”

  1. Sunt convins ca sunt copiii , familiilor paupere , ale emigrantilor din ambele state . ramane de vazut mai departe , conditiile de selectie pentru teste si veniturile familior respective, se practica , forma oficiala , a experientelor naziste , acum nu in lagar , doar la liber , pa bani. cu respect

Comentariile sunt închise.