Emily Ratajkowski: Voi ști abia când copilul meu va împlini 18 ani dacă am băiat sau fată

Emily Ratajkowski, o vedetă americană a cărei principală calitate e fizicul pe care și-l expune cât mai descoperit pe unde are ocazia, tocmai a născut un băiețel. Dar nu asta e știrea, e absolut normal ca o femeie să nască.

Știrea e că proaspăta mămică a declarat înainte de a naște că nu va ști genul copilului ei până când acesta va împlini 18 ani și le va spune părinților ce se consideră a fi, băiat sau fată. Așa că a decis ca până atunci i se va adresea cu pronumele „they” (pronume neutru în limba engleză care în română se traduce cu „ei/ele„).

Pe lângă asta a mai declarat că dacă va avea un băiat se va teme ca nu cumva acesta să crească și să aibă un sentiment de superioritate doar pentru că va fi bărbat alb.

„Am cunoscut mult prea mulți bărbați albi și am observat comportamentul lor și sentimentul de superioritate afișat  și am fost traumatizată de multe dintre experiențele mele cu ei. Este șocant să vedem cum încă din tinerețe acești băieți se consideră a fi stăpâni atât ai corpurilor fetelor cât și al lumii, în general”.

Personal o compătimesc pentru că a avut ocazia să cunoască doar asemenea bărbați. Vreau să o asigur că sunt și destui bărbați de calitate, secretul e mediile în care te învârți. Știu că mulți militanți ai mișcării feministe mă vor condamna pentru ce voi scrie în continuare, dar atâta timp cât tu te dezbraci și te afișezi aproape peste tot mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, șansele să atragi bărbați de calitate sunt minime.

Un bărbat de calitate, adică unul care respectă femeia, preferă o femeie care se respectă ea pe sine. Și bărbații de calitate se vor uita la pozele ei, marea majoritate o vor admira dar doar atât, prea puțini vor încerca să o cunoască. Poate sunt eu de modă veche, dar pentru mine o femeie care se respectă nu se dezbracă oriunde.

Apoi îl compătimesc și pe băiețelul ei. Vă dați seama ce confuzie va fi în capul bietului copil? Copiii trebuie ghidați în viață iar rolul principal îl au părinții. Așa cum o grădină trebuie îngrijită pentru a rodi, la fel e și cu copiii, trebuie educați, trebuie îndrumați.

Din păcate tot mai multă lume este spălată pe creier de propaganda neomarxistă care tocmai asta urmărește, distrugerea familiei și a tuturor normelor sociale pe care ei le consideră stereotipuri opresive.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Emily Ratajkowski: Voi ști abia când copilul meu va împlini 18 ani dacă am băiat sau fată”

Comentariile sunt închise.