Jurnalistul Mihai Șomănescu: Cum este posibil să te numești presă și să nu scrii nimic despre protestele din țară?

Jurnalistul Mihai Șomănescu (R3Media) a criticat faptul că presa a ignorat protestele care au avut loc, duminică, în România.

„Cum este posibil să te numești presă și să nu scrii nimic despre protestele din țară?  Cum e posibil să scrii că la Brăila sau Constanța au ieșit „câteva zeci de persoane”, când se vede pe imagini că sunt de 10 sau 100 de ori mai mulți?

Nu se poate așa ceva. Suntem fix în decembrie 1989. În timp ce la Timisoara mureau oameni, presa scria despre orice altceva. Așa e și-acum. La București sunt mii de oameni pe bulevard.

Prima pagină la Digi, ora 01:00. Tovarășul e în dreapta sus, nu lipsește”, a scris, pe Facebook, jurnalistul Mihai Șomănescu.

Sursa foto: captură Digi24/ Mihai Șomănescu/ Facebook

Reamintim că mii de români au ieșit în stradă, duminică, protestând față de noile restricții impuse de autorități. Proteste au avut loc la Brăila, Arad, Constanța, Timișoara, Galați, București. De luni, AUR se alătură protestelor, începând cu ora 17, în fața prefecturilor, după acum a anunțat co-președintele AUR, George Simion.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost