O profesoară din Oradea a murit la scurt timp după rapelul cu serul Moderna. Diagnosticul prezumptiv: intoxicație cu substanță necunoscută

Adriana Maria Bunea, profesoară la Liceul German „Friedrich Schiller” din Oradea, a murit, joi, 11 martie 2021, la doar câteva zile după ce făcuse rapelul cu serul de la Moderna, anunță Antena3.

Potrivit sursei citate, profesoara Adriana Bunea s-a stins din viaţă, joi seara, 11 martie 2021, la Spitalul Judeţean Oradea, după ce, cu câteva zile mai devreme, respectiv pe 8 martie, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului în stare foarte gravă, imediat după rapel.

Managerul spitalului din Oradea, dr. Adrian Duşe, a declarat pentru presa locală că diagnosticul prezumtiv în cazul profesoarei a fost „intoxicaţie cu substanţă necunoscută”.

Cauza morții nu a fost încă stabilită.

Soţul Adrianei Bunea, profesorul Vasile Bunea, a explicat pentru presa locală că, în ultimele săptămâni, soţia lui s-a simţit rău în mai multe rânduri, dar nu se ştia să fi avut probleme de sănătate, potrivit Antena 3.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „O profesoară din Oradea a murit la scurt timp după rapelul cu serul Moderna. Diagnosticul prezumptiv: intoxicație cu substanță necunoscută”

  1. Unde este domnule , vestita corectie a sigurantei nationale privind siguranta cetateanului pe primul plan, doar s-a laudat din mai 2020, domnul Presedinte ca o va promulga . Exista atunci doua semne de intrebare ” Partidul asta national , cu partiduletele sale nu o doreste ? ” sau ” Domnul Presedinte din cand in cand mai lanseaza cate un zvon ” sa aiba raspandacii ce distribui , iar votantii ce astepta ? , totusi inca mai suntem o tara , indiferent de politrucii sai . cu respect

  2. Asta e doar ”teoria conspirației”, evident (sic :P) Nu există _NICI O DOVADĂ_ că moartea acestei profesoare a fost cauzată de vaccin…

Comentariile sunt închise.

%d