O profesoară din Oradea a murit la scurt timp după rapelul cu serul Moderna. Diagnosticul prezumptiv: intoxicație cu substanță necunoscută

Adriana Maria Bunea, profesoară la Liceul German „Friedrich Schiller” din Oradea, a murit, joi, 11 martie 2021, la doar câteva zile după ce făcuse rapelul cu serul de la Moderna, anunță Antena3.

Potrivit sursei citate, profesoara Adriana Bunea s-a stins din viaţă, joi seara, 11 martie 2021, la Spitalul Judeţean Oradea, după ce, cu câteva zile mai devreme, respectiv pe 8 martie, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului în stare foarte gravă, imediat după rapel.

Managerul spitalului din Oradea, dr. Adrian Duşe, a declarat pentru presa locală că diagnosticul prezumtiv în cazul profesoarei a fost „intoxicaţie cu substanţă necunoscută”.

Cauza morții nu a fost încă stabilită.

Soţul Adrianei Bunea, profesorul Vasile Bunea, a explicat pentru presa locală că, în ultimele săptămâni, soţia lui s-a simţit rău în mai multe rânduri, dar nu se ştia să fi avut probleme de sănătate, potrivit Antena 3.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „O profesoară din Oradea a murit la scurt timp după rapelul cu serul Moderna. Diagnosticul prezumptiv: intoxicație cu substanță necunoscută”

  1. Unde este domnule , vestita corectie a sigurantei nationale privind siguranta cetateanului pe primul plan, doar s-a laudat din mai 2020, domnul Presedinte ca o va promulga . Exista atunci doua semne de intrebare ” Partidul asta national , cu partiduletele sale nu o doreste ? ” sau ” Domnul Presedinte din cand in cand mai lanseaza cate un zvon ” sa aiba raspandacii ce distribui , iar votantii ce astepta ? , totusi inca mai suntem o tara , indiferent de politrucii sai . cu respect

  2. Asta e doar ”teoria conspirației”, evident (sic :P) Nu există _NICI O DOVADĂ_ că moartea acestei profesoare a fost cauzată de vaccin…

Comentariile sunt închise.