De ceva vreme trăim într-o lume în care corectitudinea politică a devenit religia stângii. Ești pus la index imediat ce spui sau faci ceva ce nu se conformează ideilor lor de cum ar trebui să funcționeze societatea, ești imediat etichetat ca fiind rasist, homofob, extremist, fascist etc. Se fac presiuni asupra angajatorului să te dea afară, în caz contrar afacerea lui fiind boicotată.
Dar iată că atunci când același tratament este aplicat unuia de-al lor nu le convine.
Caz concret în San Francisco, statul California. Doamna Alison Collins, vicepreședinte al consiliului școlar local și vajnică luptătoare împotriva rasismului, a fost acuzată, la rândul ei, de rasism. În 2016, imediat după alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA, doamna Collins a publicat pe Twitter o serie de mesaje clar rasiste în care se referea la asiatici ca fiind „negrii de casă”.
Paranteză: În perioada colonială sclavii care lucrau în locuințele proprietarilor aveau o viață mult mai bună față de cei ce lucrau pe plantații. Aceștia erau numiți „negrii de casă”, fiind priviți atât cu invidie cât și cu dispreț de cei ce lucrau pe plantații.
Revenind la doamna Collins, care este de culoare, aceasta i-a acuzat în 2016, într-o serie de mesaje pe Twitter, pe asiatici că ar fi „negrii de casă” pentru că l-ar susține pe Donald Trump:
Nu știu americanii de origine asiatică că sunt și ei pe lista lui (a lui Trump, n.n.)? Cred că nu vor fi deportați? Profilați? Bătuți? Un negru de casă este tot un negru. Ești considerat tot servitor.
Recent aceste mesaje au fost dezgropate, doamna Collins fiind acuzată, pe bună dreptate, de rasism și i s-a cerut demisia. Aceasta și-a cerut scuze dar a refuzat să-și dea demisia din funcția de vicepreședinte a consiliului școlar susținând că ea nu e rasistă, că a luptat toată viața împotriva rasismului și că această campanie de defăimare îi aduce prejudicii de imagine și că se încearcă ruinarea sa.
Pentru că a refuzat să demisioneze, membrii consiliului școlar s-au reunit să discute situația doamnei vice președinte. În cadrul ședinței i s-a cerut din nou demisia, fără succes. Ca urmare, consiliul școlar a promulgat o rezoluție prin care i s-a retras funcția de vice președinte ca și celelalte funcții pe care le avea în diferite alte comisii școlare.
Doamna Collins a ripostat și a dat în judecată atât districtul școlar cât și pe colegii săi pentru suma totală de 87 de milioane de dolari susținând că deciziile luate împotriva sa i-ar viola libertatea de exprimare.
Ca să vezi, când măsurile extremiste pe care le aplică adversarilor îi afectează pe ei, neomarxiștii se ascund în spatele Constituției și al dreptului la liberă exprimare. Linșajul mediatic și ruinarea profesională sunt acceptabile doar când se aplică adversarilor lor ideologici.
Ironic e că e vorba de același consiliu școlar care, nu cu mult timp în urmă, votase să redenumească 44 de școli sub pretextul că cei după care sunt numite acum nu ar merita această onoare. Printre numele de personalități istorice intrate în colimator îi regăsim pe George Washington, Thomas Jefferson și Abraham Lincoln.
- Cum este perceput Hezbollah de comunitatea creștină din Liban - 13 octombrie 2024
- Despre Lehi, organizația teroristă evreiască care a încercat să formeze o alianță cu naziștii - 11 octombrie 2024
- Un pastor luteran transgender vrea să rescrie Biblia și să o facă mai „incluzivă” pentru comunitatea LGBTQ - 7 octombrie 2024
House niggers, huh?