Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu: Cei care acuză AUR de filorusism sunt ipocriți și lipsiți de orice logică. Nu poți susține Unirea României cu Basarabia și să faci jocurile Rusiei

Cei care acuză AUR de filorusism nu doar că sunt ipocriți, dar sunt și lipsiți de orice logică elementară, fiindcă nu poți susține Unirea României cu Basarabia și să faci jocurile Rusiei, a declarat, miercuri, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

AUR are o datorie față de Basarabia și la care nu o să renunțe niciodată, a subliniat liderul AUR.

„Vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a desăvârși unirea și pentru a ne aduce românii de peste tot din lume acasă. Într-o Românie demnă de a-i primi acasă!”, a spus, senatorul Claudiu Târziu în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit acestuia, statalismul moldovenesc este susținut de forțele pro-rusești, indiferent cum se auto-intitulează și indiferent ce orientare susțin că au. Cei care sunt pentru păstrarea statului Republica Moldova într-o iluzorie independență sunt cei care fac de fapt jocurile rușilor.

„Statul Republica Moldova nu este independent, el este dependent de ajutoare externe și singura șansă de salvare a acestei părți a României, aflate sub o formă zis republicană, impusă cu tancurile sovietice, este reunificarea cu Țara Mamă.

După ce Basarabia o să fie din nou parte a Statului român, toți cetățenii români din această regiune, indiferent de etnia lor, vor beneficia de toate drepturile, libertățile și avantajele pe care le presupune cetățenia română.  Vor beneficia și de acces larg în UE, și de salarii mai mari și de pensii mai mari, alocații pentru copii sporite, investiții mai importante și o infrastructură îmbunătățită.

Modul de viață al basarabenilor se va îmbunătăți în mod considerabil. Aceasta este o realitate, nu o promisiune, și ea poate să fie atinsă dacă urmărim să realizăm reunificarea”, a declarat liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu: Cei care acuză AUR de filorusism sunt ipocriți și lipsiți de orice logică. Nu poți susține Unirea României cu Basarabia și să faci jocurile Rusiei”

  1. Pericolul ar fi acela de a intoxica și pe basarabeni cu ideologiile ”europene” care se auto-intitulează ”progresiste”.
    Mai bine ”în evul mediu” ca în Basarabia decât cu autostrăzi și cu zgârie nori, dar cu terorism islamic și cu perverisuni sexuale în paradele ”mândriei” pe străzi.

Comentariile sunt închise.