Cum sunt distruse destinele multor tineri de către propaganda transgender

„60 de minute” este un o emisiune săptămânală de investigații a postului american de televiziune CBS. Este una din cele mai celebre și longevive emisiuni de acest gen, constant în topul audiențelor. În ultima emisiune au prezentat o investigație în legătură cu industria trans din America și au prezentat cazuri concrete de tineri care au fost spălați pe creier de propaganda trans și făcuți să creadă că, de fapt, s-ar fi născut în corpul greșit, că ar fi de sexul opus celui care le-a fost atribuit la naștere.

Și cum adolescența e vârsta la care ești cel mai ușor de influențat, mulți dintre ei au decis să tranziționeze spre sexul opus. În emisiunea respectivă s-au prezentat cazuri concrete de adolescenți și tineri cărora li s-au prescris hormoni la doar câteva luni după ce ar fi realizat că sunt trans. Și nu doar atât ci au fost supuși la operații care i-au mutilat pe viață. Astfel a fost prezentat cazul unei tinere de 20 de ani căreia i s-au extirpat sânii și cazul unui adolescent care a fost castrat. Operații ireversibile deși tinerii au realizat că tranziția a fost o mare greșeală și au revenit la sexul natural, cel cu care au fost născuți.

Toți tinerii intervievați au spus același lucru, ca au fost împinși la a tranziționa și că acum regretă pasul făcut.

Sursa: Daily Mail

Garrett, un tânăr din Louisiana, a fost castrat după doar trei luni de la începerea tratamentului cu hormoni feminini:

„Nu mi s-a explicat clar despre ce e vorba, nimeni nu a încercat să mă convingă că greșesc. M-am dus la două ședințe și după cea de-a doua am primit rețetă pentru hormoni feminini.

Nu am avut niciodată gânduri de sinucidere înainte de a-mi crește sânii. Și la aproximativ o săptămână după aceea, am vrut să mă sinucid. Aveam un plan, vroiam să-l pun în aplicare dar mă tot gândeam la familia mea. Mă gândeam cum oare voi mai putea fi normal acum, la fel ca ceilalți băieți?”

Unei tinere, Grace Lindinisky-Smith, i-au fost extirpați sânii la doar patru luni după începerea tratamentului hormonal.

„Am făcut doar câteva ședințe și imediat m-au întrebat de ce vreau să iau testosteron. Eu am spus că nu mă simt femeie și asta a fost suficient.”

Ea a spus că imediat după ce a trecut prin operația de extirpare a sânilor a realizat că a făcut o mare greșeală:

„Am început să am un sentiment foarte deranjant, ca și cum o parte a corpului meu lipsea, aproape o senzație de membru fantomă. Simțeam că ceva trebuia să existe dar nu mai era acolo. A fost un sentiment care m-a surprins, dar a fost foarte greu de negat”.

Tânăra a spus că la vârsta de 20 de ani a trecut printr-o perioadă depresivă și așa a ajuns să intre în legătură cu câteva comunități transgender online:

„Și când am văzut cât de fericiți și de entuziasmați  păreau să fie după ce au trecut prin acest proces minunat, transformator, ca să devină cu ceea ce simțeau că sunt cu adevărat, am crezut că și eu sunt ca ei, am considerat că asta ar fi și problema mea. Aveam acest sentiment că, dacă aș putea trăi ca un bărbat aș fi cu adevărat eu și m-aș fi simțit un om liber”.

În aceeași emisiune au fost intervievați atât doctori cât și psihologi. Unul dintre psihologi, dr. Laura Edwards-Leeper,a declarat că este „profund îngrijorată” de ceea ce se întâmplă, dar îi este teamă să vorbească despre asta, de teamă să nu fie acuzată de transfobie:

„Mă îngrijorează foarte mult ce se întâmplă, multe lucruri sunt lipsite de etică și iresponsabile.

Toată lumea este foarte speriată să vorbească, deoarece ne este teamă să nu fim văzuți ca având ceva împotriva comunității trans”.

Comunitatea LGBT și susținătorii lor s-au revoltat și au condamnat investigația imediat după difuzare susținând că cele prezentate nu ar fi adevărate și că dă apă la moare adversarilor lor.

Sursa: Daily Mail


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Cum sunt distruse destinele multor tineri de către propaganda transgender”

Comentariile sunt închise.