La Jocurile Olimpice de la Tokyo un bărbat va concura într-o competiție feminină

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor înregistra o premieră nedorită. Pentru prima oară un bărbat va concura într-o competiție feminină. Este vorba de Gavin Hubbard, un bărbat din Noua Zeelandă în vârstă de 43 de ani care până în 2013 a concurat în competițiile masculine de haltere cu rezultate absolut modeste. Singura realizare a fost un titlu național în 1998 la juniori.

În 2013 a decis să tranziționeze, adică să devină femeie sub numele de Laurel Hubbard. Doar că nu s-a mulțumit doar cu asta ci a început să concureze în competițiile feminine de haltere. Imediat au apărut rezultatele. În 2017 a cucerit medalia de aur la categoria peste 90 kg la Openul Australiei. În 2018 s-a calificat la Jocurile Commonwealth-ului dar nu a concurat din cauza unei accidentări. În 2019 a câștigat două medalii de aur la Jocurile Pacificului desfășurate în Samoa. În 2020 a câștigat medalia de aur la Cupa Mondială desfășurată la Roma la categoria peste 87 de kg. Iar acum va concura la Jocurile Olimpice din Tokyo, Japonia. Și toate aceste rezultate le are la vârsta de peste 40 de ani concurând împotriva unor sportive mult mai tinere.

Secretul succesului său e simplu. Deși se identifică a fi femeie, în realitate este tot bărbat. Cu natura nu te poți juca, deși neomarxiștii susțin contrariul. Biologia e extrem de simplă. Ai cromozomul Y, ești bărbat. Asta înseamnă masă musculară mai mare, mușchi mai puternici, oase cu densitate mai mare, inimă și plămâni mai mari etc. Toate aceste lucruri duc automat la abilități fizice superioare femeilor.

Tocmai de aceea există competiții sportive separate pentru femei față de cele pentru bărbați. Iar acum neomarxiștii s-au decis să distrugă competițiile sportive feminine permițând și participarea bărbaților. Probabil așa văd ei egalitatea dintre sexe.

Sursa: The Daily Mail


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost