Maratonul vaccinării, la Teatrul Caracal. Se promit bilete gratuite la spectacolul „Sunt un orb”

După „Dineu cu proști” de la TNB, a venit rândul Teatrului Național Caracal să răsplătească persoanele care se vor vaccina direct pe scenă în acest week-end, oferindu-le bilete gratuite la spectacolul „Sunt un orb”.

„Astăzi (vineri-n.red), ora 16:00, la Teatrul Național din Caracal a demarat maratonul vaccinării <Împreună se poate reveni la normalitate> Vaccinare non-stop cu vaccinurile Pfizer și Johnson&Johnson în perioada 21 – 23 mai 2021, fără programare prealabilă.

O ocazie de a asista la această unică „piesă de teatru” în care actorii principali sunt cetățenii responsabili care au decis sa se vaccineze”, a anunțat, vineri, pe Facebook, prefectul județului Olt, Florin Homorean.

Persoanele care se vor vaccina pot participa la o tombolă cu premii constând în 100 de bilete gratuite la spectacolul „Sunt un orb”, după cum a anunțat Primăria Municipiului Caracal.

„Maratonul Vaccinării, anunțat de Primăria Caracal încă de săptămâna trecută, vine și cu surprize. Am inițiat o tombolă în urma căreia vor fi atribuite, prin tragere la sorți, 100 de bilete gratuite la spectacolul „Sunt un orb” susținut de marele actor Horațiu Mălăele, în data de 30 mai 2021 la Teatru Național Caracal.

De ce nu, pasionații de spectacol, au ocazia să experimenteze sentimentul plăcut al actorului sub lumina reflectoarelor, vaccinarea putând avea loc chiar pe scena Teatrului”, a anunțat și Primăria Municipiului Caracal.

Reamintim că, săptămâna trecută, Teatrul Național din București s-a redeschis cu piesa „Dineu cu proști”, fiind permis accesul doar persoanelor vaccinate.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost