Steag COVID19, arborat de Primăria Municipiului Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești va arbora, de joi, un steag ce va indica scenariul în care se află oraşul în funcţie de rata de infectare cu coronavirus, potrivit unui comunicat de presă transmis de instituție.

„Primăria municipiului Ploiești va arbora, începând de astăzi (joi-n.red), în fața clădirii municipalității ploieștene, un steag ce va indica scenariul corespunzător incidenței COVID-19, la nivelul localității noastre.

Autoritatea publică locală a luat această măsură în scopul unei informări, cât mai vizibile și eficiente, cu privire la situația ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2, atât pentru cetățenii din municipiu, cât și pentru persoanele aflate în tranzit în orașul nostru.

Astfel, steagul care va fi arborat va avea următoarele culori: verde, galben, roșu, în funcție de scenariul în care se află municipiul Ploiești”, a transmis, joi, primăria Ploiești, prin intermediul unui comunicat de presă.

Din imaginile postate pe Facebook de Primăria Ploiești, se poate constata că steagul este personalizat cu numele „COVID 19”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Steag COVID19, arborat de Primăria Municipiului Ploiești”

  1. Sunt ploiestean , suntem in orasul lui Caragiale , oare circul este circ cu steagul fluturand ?

Comentariile sunt închise.