ULTIMA ORĂ. Dosarul vicepremierului Dan Barna (USR PLUS), la DNA

Dosarul vicepremierului Dan Barna (USR PLUS) a ajuns la DNA, în urma unei reclamații transmise de Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF) în legătură cu posibila săvârșire a unor fapte penale, în proiecte cu fonduri europene, anunță Digi24.

„Dacă va porni urmărirea penală mă voi retrage. Susțin în continuare ideea de a nu avea penali în funcții publice. Am solicitat notă de constatare de la DLAF”, a declarat Barna, într-o prima reacție publică după ce a fost reclamat la DNA.

Totodată, vicepremierul Dan Barna a anunțat, pe Facebook, că până în prezent nu a primit nicio informație oficială de la DLAF privind implicarea sa  în vreo notă de constatare care să fie trimisă la DNA.

„Nu am nici o informație oficială despre existența vreunui dosar pe numele meu.

Nu am nicio informație despre existența vreunei fapte care să îmi fie imputată de DLAF sau de vreo altă instituție a statului, pentru că nu există niciuna”, a precizat Dan Barna.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost