Pe urmele Sfântului Nectarie, cu adeverință de vaccinare sau test negativ. În ce condiții sunt reluate pelerinajele în Grecia

Pentru a putea intra în Grecia, pelerinii trebuie să prezinte un test negativ sau adeverinţă de vaccinare, a anunțat, marți, Ecaterina Vîrcolici, director promovare Basilica Travel, anunță Basilica.ro.

Declarația a fost făcută la Trinitas TV, în contextul în care Agenţia Basilica Travel a Patriarhiei Române reia pelerinajele în Grecia, din 15 mai 2021.

Potrivit sursei citate, în funcţie de programul ales, pelerinii vor avea posibilitatea să viziteze şi să se închine la locurile sfinte din Muntele Athos, din insulele Eghina şi Evia, dar şi din Nea Makri.

„Vom merge pe urmele sfinţilor, în Grecia fiind foarte multe locuri deosebite de închinare. Astfel, mergem către Sfântul Efrem în Nea Makri, Sfântul Nectarie în insula Eghina, Sfântul Patapie, Sfântul Spiridon şi multe alte locuri frumoase la care românii au mare evlavie şi merg an de an”, a mai spus Ecaterina Vîrcolici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost