Oferta primarului Radu Mihaiu (USR PLUS): Pentru fiecare vaccinat în Piața Obor, o porție de mici cu muștar

Deși pare o glumă, după cum însuși primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, a recunoscut, oferta- ca fiecare persoană care se vaccinează în Piața Obor să primească o porție de mici cu muștar- este cât se poate de reală.

Anunțul a fost făcut, marți, pe Facebook, de primarului sectorului 2, Radu Mihaiu (USR PLUS).

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.

Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza”, a scris, pe Facebook, Radu Mihaiu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Oferta primarului Radu Mihaiu (USR PLUS): Pentru fiecare vaccinat în Piața Obor, o porție de mici cu muștar”

  1. De la fiecare dupa mintea si intelepciunea lui , se pare ca ne-am intors cu 50 de anii in urma cand secretarii de partid ca sa indeplineasca directiva de partid si sa se evidentieze la ” grad” si la renumeratie , faceau orice pentru a scoate lumea la „activitati ” pe stadioane , la cules , etc. Acum se vede bine si se aplica proverbul romanesc ” ce naste din pisica , soareci mananca ” ,este actiunea ” Daciada – vaccinarii ” . Pacat ca au trecut 30 de ani de ” democratie ” de pomana si vor mai trece cine stie cate zeci de ani pana se ne ” restartam ” , mental si faptic.

Comentariile sunt închise.