Parlamentul a votat revocarea din funcţie a Avocatului Poporului, Renate Weber. Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Asistăm la o execuție cu public!

Deputaţii şi senatorii au votat, miercuri, proiectul de hotărâre privind revocarea Renatei Weber de la conducerea instituţiei Avocatul Poporului.

S-au înregistrat 247 de voturi „pentru”, 32 ‘împotrivă’, iar un parlamentar nu a votat, anunță Agerpres.

„Asistăm astăzi la execuţia cu public a Avocatului Poporului şi la o operaţiune concertată de sujugare a acestei instituţii de către factorul politic. Doamna Renate Weber s-a dovedit o campioană a corectitudinii politice. Însă păcatul grav pe care l-a săvârşit doamna Weber este că nu v-a cântat în strună, stimaţi guvernanţi, că a îndrăznit să se opună măsurilor greşite, aberante pe care le-aţi luat pe timpul pandemiei şi să apere poporul român.

Din acest motiv vreţi astăzi să îi luaţi capul. Nu sunteţi în stare nici măcar să mimaţi că respectaţi democraţia. Toate motivele invocate de dvs sunt lovite de nulitatea legii. Aţi procedat ca PSD-ul de odinioară. Da, domnilor pesedişti aşa făceaţi şi dvs. Astăzi se hotărăşte, mâine se votează. Din acest punct de vedere, nu e nicio diferenţă între noua putere şi vechea putere”, a spus co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, potrivit News.ro.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost