Cinci întrebări pentru viitorul Ungariei

Ungaria se pregătește de referendum, după ce premierul Viktor Orban a anunțat, miercuri, că cetățenii vor fi consultați cu privire la legea privind interzicea promovării homosexualității în rândul minorilor.

În contextul în care această lege a provocat multă supărare la Bruxelles, Guvernul de la Budapesta s-a hotorât să-și întrebe cetățenii ce doresc pentru copiii lor.

Iată care sunt cele cinci întrebări de la referendum:

  1. Sunteți de acord cu organizarea de cursuri despre orientarea sexuală într-o instituție publică de învățământ, fără acordul părinților?
  2. Sunteți de acord cu promovarea tratamentelor privind schimbarea de sex în rândul copiilor minori?
  3. Sunteți de acord ca tratamentele pentru schimbare de sex să fie disponibile pentru minori?
  4. Susțineți prezentarea fără restricții, către minori, a conținutului media sexual, conținut care le afectează dezvoltarea?
  5. Susțineți redarea către minori a conținutului media cu privire la schimbările de gen?

Premierul Viktor Orban a anunțat, miercuri, organizarea unui referendum în Ungaria pe tema protejării copiilor de propaganda homosexuală, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Cinci întrebări pentru viitorul Ungariei”

  1. Mă întreb, dacă la noi s-ar organiza un astfel de Referendum, la fel de cre(ș)tini se vor dovedi MAJORITATEA românilor și de data asta, lăsându-se spălați pe creier de tembeliziuni și de uniunea Sodomizați România, care îi ”salvează” de PSD?

Comentariile sunt închise.