Părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului, cuvânt de învățătură la Parohia Oborul Vechi din Capitală, sâmbătă, 24 iulie

Părintele Nicole Tănase sosește sâmbătă, în București, la Parohia Oborul Vechi „Sfinții Ioachim și Ana” din Capitală, unde va ține un cuvânt de învățătură, a anunțat, pe Facebook, părintele paroh Ciprian Tudor.

„Părintele Nicolae Tănase va ține cuvânt de învățătură în biserica noastră, sâmbătă 24 iulie, după Taina Sf Maslu (Maslu de Obște, în sobor de preoți, h17.00).

Cei ce doriți să susțineți Centrul Social pentru copiii și bătrânii găzduiți la Valea Plopului Vă rugăm să aduceți hrană neperisabilă (ulei, zahăr, făină, paste făinoase, conserve etc) sau fructe. Vă rugăm să distribuiți acest anunt! Mulțumim!”, a anunțat părintele Ciprian Tudor.

Parohia Oborul Vechi se află în sectorul 2 din București, pe strada Traian nr.204. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul parohiei.

Părintele Nicolae Tănase, preot în Valea Plopului, are în grijă sute de copii, orfani, săraci sau copii ai străzii. De peste 3 decenii, părintele Nicolae Tănase luptă pentru viață, luptă împotriva avorturilor.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost