Revolta împotriva dictaturii sanitare cuprinde Europa! Mii de oameni au protestat, miercuri, în Grecia și în Franța

Mii de oameni au protestat, miercuri, în Grecia și în Franța, față de noile măsuri anunțate de autorități, respectiv vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii profesionale și introducerea permisului sanitar.

În Grecia, mii de oameni au protestat pe străzile Atenei, dar și în alte orașe din întreaga țară, față de decizia anunțată de autoritățile elene privind obligativitatea vaccinării pentru anumite categorii profesionale.

Doar în Atena au fost peste 3.000 de manifestanți, după cum au informat agențiile de presă internaționale.

Oamenii purtau pancarte pe era scris „Nu vaccinării obligatorii” și „Libertate”, precum și cruci ortodoxe sau drapele naționale, a transmis AFP, citat de Agerpres.

Săptămâna trecută, premierul Kyriakos Mitsotakis a anunţat obligaţia ca îngrijitorii şi personalul din căminele de bătrâni să se vaccineze, sub ameninţarea că în caz contrar ar putea fi suspendaţi din muncă. Joi, în Parlamentul de la Atena urmează să se voteze acest decret.

Și în Franța oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta față de permisul sanitar care a intrat deja în vigoare, de miercuri, precum și față de vaccinarea obligatorie impusă cadrelor medicale.

Sute de protestatari anti-restricții au pătruns în primăria orașului Chambery, pentru a cere demisia președintelui Franței, conform France 3, anunță Antena 3.

Aceștia au spart portretele președintelui francez în timp ce  scandau „Nu certificatului sanitar!” şi „Macron, demisia!”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Revolta împotriva dictaturii sanitare cuprinde Europa! Mii de oameni au protestat, miercuri, în Grecia și în Franța”

Comentariile sunt închise.