„Competenții” lui Orban și „competenții” lui Cîțu

Mai țineți minte promisiunile celor de la PNL cum că ei vor numi în funcții doar persoane competente? Sau cum promiteau ei să lupte pentru românii de rând, să-i facă pe aceștia să nu-și mai dorească să plece din țară ba din contra, să-i convingă pe cei plecați să se întoarcă?

Glume bune care, din păcate, au prins deși precedentele erau clare. PNL e la fel de responsabil, dacă nu chiar mai responsabil decât PSD, pentru situația catastrofală în care a ajuns România. Au fost în cârdășie cu PSD exact cum sunt și acum.

Toate aceste lucruri au fost din nou confirmate de Florin „Superman” Cîțu, personaj sinistru care tocmai a fost ales președinte al PNL. Și care e prima măsură luată de Cîțu? Epurarea indezirabililor, exact ca pe vremea PCR. Azi are loc prima ședință a noului Birou Executiv al PNL. Iar în această ședință vor fi epurați „competenții” PNL din tabăra Orban care n-au fost inspirați să facă parte din „echipa câștigătoare” a lui Cîțu. Bineînțeles că vor fi înlocuiți cu alți membri PNL „competenți”, dar care mai au o calitate, și anume obediența față de mărețul lider cu nume predestinat, Florin „Superman” Cîțu.

Și după ce-și numește fidelii în funcții, noul președinte PNL va porni la lupta cea mare, lupta cu PSD:

De astăzi, suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic – PSD. Să ştiţi că aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare, este o mişcare care începe cu PNL, o mişcare care va schimba România în bine.

Se vede că ăștia n-au nici o treabă cu România pentru că dacă ar avea nu i-ar interesa absolut deloc de PSD. În loc să-și „folosească toate resursele împotriva adversarului lor politic – PSD”, le-ar folosi pentru România. Pentru că cea mai eficientă metodă de a lupta împotriva PSD sau a oricărui alt partid, e să lupți pentru România și să faci ce ai promis, adică să numești oameni competenți, cinstiți, integri în funcții publice care nu pot fi corupți. Simplu de tot, dar nu și pentru „Superman” Cîțu și „echipa lui câștigătoare”.

Un partid jalnic cu un lider jalnic, cred că se merită unul pe altul. Păcat de România.

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost