Mai mulți copii au murit împușcați anul acesta în Chicago decât au decedat în tot statul Illinois de gripă chinezească

Cât de periculos e virusul care declanșează gripa chinezească, care din motive de corectitudine politică a primit numele de Covid 19, pentru copii? Păi să vedem:

În primele 9 lunii ale anului 2021, doar în Chicago, 261 de copii au fost împușcați. Vă dați seama care e cifra la nivelul SUA? Ca să fiu conservator, pot spune cu siguranță că e de cel putin de 10 ori mai mare. Ca referință, în toată America s-au înregistrat 486 de decese cauzate de gripa chinezească la categoria de vârstă 0-18 ani în perioada 4 ianuarie 2020 – 4 septembrie 2021, adică în 18 luni. (Sursa CDC)

Iar dacă e să discutăm doar de Chicago și statul Illinois, trebuie să spunem că anul acesta mai mulți copii au fost uciși prin împușcare în Chicago decât a ucis gripa chinezească în tot statul Illinois.

Tot în America, revista Time a publicat un material bazat pe cifre din care rezultă că numărul deceselor înregistrate în rândul copiilor în tot cursul anului 2020 a scăzut cu 9% comparativ cu perioada 2017-2019. Asta deși la începutul anului 2020 a fost declarată pandemia de gripă chinezească.

Cu toate acestea, autoritățile americane au decis că mai periculos e un virus care are o rată a deceselor minusculă în rândul copiilor care se îmbolnăvesc de gripă chinezească (0,4%), iar acum vor să introducă obligativitatea vaccinării deși până acum toate oficialitățile susțineau că va fi opțională. În decembrie 2020 Joe Biden, la vremea respectivă președinte ales al SUA, declara ferm că vaccinarea va fi opțională. Iată că nu a trecut nici un an de atunci și același Joe Biden, de data asta președinte în functie al SUA, vrea să impună prin decret prezidențial vaccinarea obligatorie împotriva gripei chinezești.

Unii vor spune că e foarte bine, că așa trebuie să se întâmple. Mulți dintre ei sunt deja vaccinați. Doar că uită că acum se discută de a treia sau chiar a patra doză de vaccin. Oare unii dintre ei vor susține același lucru când vor fi forțați să se vaccineze la fiecare șase luni împotriva unui virus care tot timpul suferă mutații?

Vă dați seama că același lucru se va întâmpla peste tot? Autoritățile din toată lumea vor urma exemplul Americii și sub pretextul binelui comun vor introduce obligativitatea vaccinării. Și sunt aceleași autorități care nu au nici o problemă în a permite uciderea a milioane de copii nenăscuți.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost