Senatorul Claudiu Târziu (AUR), despre amânarea votului privind moțiunea de cenzură: Guvernul Cîțu este acum o fantomă. Politicienii de mucava își bat joc de întreaga națiune română

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a criticat în termeni duri amânarea votului privind moțiunea împotriva Guvernului Cîțu, avertizând că aceste tertipuri politicianiste ieftine vor ucide ce a mai rămas din democrația din România.

„Sub bagheta lui Klaus Iohannis, vechea coaliție PSD-PNL a decis să-l împăieze pe Florin Cîţu în funcția de prim ministru pînă la calendele grecești. Cele două mari găști politice din Parlament tîrăsc Constituția, legile țării și regulamentele Parlamentului în vizuina propriilor interese de partid, unde o supun unui tratament degradant, care va ucide ce a mai rămas din șubreda arhitectură a regimului nostru democratic.

Nou-vechea alianță Iohannis-PSD-PNL a aruncat astăzi la gunoi articolul din Constituție care spune, imperativ, că „Moţiunea de cenzură se dezbate după 3 zile de la data cînd a fost prezentată în şedinţa comună a celor două Camere.”

Guvernul Cîțu este acum o fantomă. A prelungi fără motiv o criză politică majoră prin tertipuri politicianiste ieftine este o probă de majoră iresponsabilitate, ceea ce va afecta grav viața românilor, cu costuri pe care nu le vor plăti politicienii de mucava care își bat joc de întreaga națiune română. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris, joi, pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că moțiunea de cenzură este citită, joi, în Parlament, însă dezbaterea și votul au fost amânate până după decizia CCR, așteptată după 15 septembrie, după cum a relatat RostOnline.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost