Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Președintele Klaus Iohannis, principalul VINOVAT pentru situația critică în care ne aflăm cu toții

Principalul vinovat pentru situația critică în care ne aflăm cu toții este Klaus Iohannis, girantul eșuatei construcții politice numite cabinetul Cîțu, a transmis, joi, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

„Coaliția PNL-USRPLUS-UDMR s-a făcut țăndări. Florin Cîţu a pierdut sprijinul politic al confraților săi progresiști cu o viteză care dă măsura improvizației iresponsabile pe care s-a clădit actuala configurație executivă a României.

În ziua în care, pătruns neconvingător de propria-i importanță, patronul acestei improvizații, Klaus Iohannis, cerea arcului guvernamental maturitate, responsabilitate și ajungerea la un numitor comun în beneficiul românilor, prim ministrul „guvernului său” a rămas fără sprijinul politic al progreșiștilor, arucîndu-l într-o stînjenitoare, dar meritată, baltă de irelevanță.

Principalul vinovat pentru situația critică în care ne aflăm cu toții este Klaus Iohannis.

Actualul președinte al României este atît girantul eșuatei construcții politice numite cabinetul Cîțu, cît și cel care a aprobat fiecare numire în guvernul pe care ne-a anunțat de mult că și-l dorește „al lui”.

E momentul ca președintele Iohannis să-și încheie odihna de după concediul estival și să reia, cu mai multă eficiență și voință, demersurile de anul trecut pentru organizarea de alegeri anticipate, căci improvizația sa politică s-a scufundat sub greutatea incompetenței și a infantilismului, iar actuala configurație parlamentară nu mai reprezintă voința românilor”, a transmis, printr-un comunicat postat pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Președintele Klaus Iohannis, principalul VINOVAT pentru situația critică în care ne aflăm cu toții”

Comentariile sunt închise.