Senatorul Claudiu Târziu (AUR): PSD a trădat a treia oară! Democrația parlamentară din România a fost astăzi îngropată rușinos, dar și periculos pentru viitorul României

Democrația parlamentară din România a fost astăzi îngropată rușinos, dar și periculos pentru viitorul României, a avertizat, luni, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, ca reacție la faptul că PSD a boicotat în repetate rânduri intrarea moțiunii de cenzură pe agenda Parlamentului.

„PSD a trădat a treia oară. PSD a boicotat de trei ori intrarea moțiunii de cenzură inițiată de AUR pe agenda Parlamentului.

Astăzi a făcut-o pe baza unor acuzații flagrant mincinoase ale PNL legate de pretinsa falsitate a unor semnături pe documentul nostru.

Azi s-a născut o nouă coaliție majoritară PSD-PNL-UDMR, care sprijină guvernul condus de Florin Cîțu.

Democrația parlamentară din România a fost astăzi îngropată rușinos, dar și periculos pentru viitorul României”, a scris, pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că social-democrații au decis, luni, să boicoteze din nou ședința Birourilor Permanente Reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor unde se discuta introducerea moțiunii de cenzură pe ordinea de zi de dezbatere și vot în Parlament, după cum a relatat RostOnline.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.