Vârsta de vaccinare scade amețitor! Pfizer anunță publicarea studiului privind vaccinarea copiilor cu vârste de peste 6 LUNI, în octombrie

Dacă în prezent vârsta pentru vaccinare este de cel puțin 12 ani, producătorii de vaccinuri discută deja despre vaccinarea copiilor cu vârsta de doar 6 luni.

Pfizer, spre exemplu, a anunțat, marți, prin vocea directorul general al producătorului american de medicamente, Albert Bourla, că va publica datele unui studiu clinic privind eficacitatea vaccinării Covid-19 a copiilor cu vârste între 6 luni şi 6 ani cel mai devreme la sfârşitul lui octombrie, a transmis Reuters.

Deja compania germană BioNTech anunțase anterior că în câteva săptămâni că o să solicite aprobarea ca vaccinul său anti-covid dezvoltat împreună cu Pfizer să fie administrat la copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Vârsta de vaccinare scade amețitor! Pfizer anunță publicarea studiului privind vaccinarea copiilor cu vârste de peste 6 LUNI, în octombrie”

Comentariile sunt închise.