Corectitudine politică: În SUA „persoanele gravide” sunt îndemnate să se vaccineze

Stânga americană a luat-o complet razna. După ce au promovat un senil incompetent în funcția de președinte al SUA, e vorba de Joe Biden, acum trec la implementarea agendei LGBT în numele corectitudinii politice și a disprețului pentru tradiții și normalitate. Ultima tâmpenie vine de la CDC (Centrul pentru controlul bolilor din SUA) care îndeamnă pe Twitter nu femeile gravide, ci „persoanele gravide” să se vacccineze.

E chestie de anatomie care se învață în școala generală că de când e lumea asta doar femeile pot rămâne gravide, nu există nici un fel de alte „persoane gravide”. Că unele femei au luat-o razna și se cred bărbați e altceva, nu înseamnă că toți trebuie să le urmăm și să o luăm razna. Dar uite că stânga, așa zis progresistă, a luat-o rău de tot pe arătură și nu doar că le cântă în strună, ci încearcă să impună agenda lor extremistă tuturor.

Doar că reacțiile au fost pe măsură. Iată doar câteva replici:

„Nu mă interesează sfaturile medicale de la persoane care nu știu că doar femeile pot rămâne gravide”

„Acest tweet ne arată de ce așa de multă lume ignoră recomandările CDC. Când folosești expresia „persoane gravide” (sugerând că și bărbații ar putea rămâne gravizi) îți pierzi orice credibilitate și faci ca persoanele normale să te ignore.”

„Doar femeile pot rămâne gravide. Folosirea expresiei „persoane gravide” e neștințifică. Poate de aia multă lume vă ignoră.”

„Când o instituție ștințifică decide să favorizeze o ideologie în locul realității, societatea în sine suferă. Doar femeile pot rămâne gravide.”

„FEMEI! FEMEI gravide! Nu dezumanizați femeile!”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost