ÎPS Părinte Serafim, mesaj de încurajare: Să nu ne pierdem nădejdea!

Înaltpreasfinţitul Părinte Serafim, Mitropolitul Ortodox Român al Germaniei, Europei Centrale și de Nord, a adresat, duminică, un mesaj de încurajare, îndemnând la nădejde în Hristos, mai ales în contextul pandemic actual.

„Dumnezeu își manifestă lucrarea și iubirea Sa mai ales atunci când suntem bolnavi, slabi, chinuiți, amărâți și necăjiți. De aceea, să căutăm să trecem prin toate cu mai multă credință, fără să ne întristăm peste măsură, fără să ne pierdem nădejdea, ci, dimpotrivă, cu curaj să ne gândim că toate ne sunt îngăduite de Dumnezeu spre folosul și întărirea noastră, iar la sfârșitul vieții acesteia, ne așteaptă pe toți Învierea”, a spus ÎPS Părinte Serafim, potrivit Basilica.ro.

În perioada 1994-1998, Înaltpreasfinţitul Părinte Serafim a fost locțiitor de Arhiepiscop pentru Europa Occidentală și Meridională, care cuprindea și Italia.

În prezent, din anul 1998, Mitropolia Europei Occidentale și Meridionale este păstorită de Înaltpreasfințitul Părinte Iosif. Ea cuprinde Arhiepiscopia Europei Occidentale, cu sediul la Paris, Episcopia Italiei, cu sediul la Roma, și Episcopia Spaniei și Portugaliei, cu sediul la Madrid.

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost