Senatorul Claudiu Târziu (AUR), despre „Loteria vaccinării”: Ne opunem acestui mod nedemn de încercare a vicierii consimțămîntului pentru vaccinare

Senatorul Claudiu Târziu a declarat, miercuri, în plenul Senatului, că partidul AUR se opune Loteriei vaccinaților, despre care a spus că reprezintă un mod nedemn de încercare a vicierii consimțămîntului pentru vaccinare.

Miercuri, în plenul Senatului, a fost dezbătută o lege pentru aprobarea unei ordonanțe de urgență privind organizarea Loteriei vaccinaților, prin care se vor da premii de 15 milioane de lei celor care se vor vaccina.

În plenul Senatului, Claudiu Târziu a declarat că partidul AUR este împotriva „Loteriei vaccinaților.”

„Să fie foarte clar, partidul AUR nu are în doctrina lui vreo tendință antivaccinistă. Nu suntem împotriva vaccinului de principiu, știm că există vaccinuri foarte bune și care au făcut bine omenirii.

Nu ne opunem vaccinării, ne opunem obligativității vaccinării, care este cu totul altceva și ne opunem vicierii consimțământului pentru vaccinare.

Fiecare are libertatea de a alege ce face cu sănătate lui, cu trupul lui”, a subliniat co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost