Senatorul Claudiu Târziu: AUR va vota ÎMPOTRIVA vaccinării obligatorii și a testării pe banii lor a angajaților din România

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a anunțat, marți, pe Facebook, că partidul AUR va vota împotriva împotriva vaccinării obligatorii și a testării pe banii lor a angajațiilor din România!

„Sîntem pentru libertate, pentru respectarea drepturilor cetățenești, pentru dreptul la muncă, la sănătate și viață, nu împotriva vaccinurilor. Sîntem împotriva OBLIGATIVITĂȚII vaccinării, care este urmărită prin ”certificatul verde”.

Respingem cenzura, discriminarea pe motive medicale, segregarea românilor, manipularea prin presă, propaganda deșănțată în interesul Big Pharma, deciziile politice dictatoriale.

Vom spune NU ”certificatului verde” pentru medici și profesori (se votează mîine în Senat, prin coalizarea PNL, USR, UDMR și PSD)! Vom spune NU ”certificatului verde” pentru toți românii!”, a anunțat copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că mai mulți senatori și deputați PNL și UDMR au inițiat un proiect de lege privind obligativitatea certificatului verde pentru anumiți angajați din cadrul unor unități publice și private, după cum a relatat RostOnline.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost