ULTIMA ORĂ! Proiect de lege privind obligativitatea certificatului verde pentru numeroși angajați din România, în procedură de urgență la Senat

Mai mulți senatori și deputați PNL și UDMR au inițiat un proiect de lege privind obligativitatea certificatului verde pentru anumiți angajați din cadrul unor unități publice și private.

În varianta inițială a propunerii legislative, era vorba doar despre angajații din toate instituțiile și unitățile medicale și sanitare, însă, în ședința Comisiei de Muncă de la Senat de marți, a fost propusă și încadrarea personalului didactic și auxiliar.

Conform ordinii de zi a plenului de miercuri, 20 octombrie, inițiativa legislativă va fi dezbătută și supusă votului senatorilor, cu condiția depunerii raportului comun al Comisiei Juridice și Comisiei pentru Sănătate din Senat.

Propunerea legislativă a fost inițiată de: senatorul PNL Florin Cîțu, senator PNL Carp Gheorghe, senator UDMR Cseke Attila-Zoltan; senatorul PNL- Fenechiu Cătălin-Daniel, senatorul UDMR László Attila, Turos Lóránd – senator UDMR,  Bode Lucian-Nicolae – deputat PNL,  Csoma Botond – deputat UDMR, Kelemen Hunor – deputat UDMR.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost