Marius Humelnicu va fi ministru al Economiei pentru că e din Galați

Marius Humelnicu, 44 de ani, fost fotbalist, este propunerea PSD pentru funcția de ministru al Economiei. Libertatea îi dedică un material amplu în care îi prezintă cariera sportivă. Din tot materialul respectiv mi-au atras atenția câteva paragrafe care mi se par mult mai relevante decât faptul că a jucat fotbal:

În vârstă de 44 de ani, Humelnicu este absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Galați. Potrivit CV-ului de pe site-ul Senatului, Humelnicu și-a luat diploma de bacalaureat la șase ani după începerea studiilor liceale, în 1997, după cum scrie publicația Economedia.

A terminat Facultatea de Mecanică specializarea Inginerie Managerială și Tehnologică la Universitatea „Dunărea de Jos” din același oraș, după 5 ani – 1997 – 2002. În 2010, Humelnicu a terminat un masterat în „Drept şi Administraţie Publică Europeană”, pentru ca mai apoi să devină expert în achiziții publice.

Deci omul și-a luat bacalaureatul la șase ani după începerea studiilor liceale. Asta înseamnă ori că a rămas repetent doi ani în liceu, ori a picat Bacul de două ori. În anul în care și-a luat Bacul a reușit performanța de a intra la facultate, dar se pare că și aici s-a împiedicat terminând în cinci ani o facultate care în mod normal durează doar patru.

Dar poate că omul e calificat dacă cei de la PSD l-au propus pentru funcția de ministru al Economiei. Cât e de calificat de lamurește președintele PSD, Marcel Ciolacu, care a dezvăluit ce anume îl recomandă pentru această funcție: „A venit din partea organizației Galați. Așa funcționează un partid.”

Domnule Ciolacu, nu așa funcționează un partid, așa functionează mafia. Dar vă cred pe cuvânt când spuneți că așa funcționează partidul dumneavoastră.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Marius Humelnicu va fi ministru al Economiei pentru că e din Galați”

  1. DRAGI TOVARASI , CHIAR NU INTELEGI CA SUNTEM PE VREMEA LUI DEJ IN ANII 50 , CAND UN ” TOVARAS ” CU 4 CLASE PUTEA ARESTA PE ORICINE , ACUM DUPA MODA TIMPULUI POATE FACE ORICE. DAR fiindca deocamdata inca nu s-a inceput la arestarii privind ” nevaccinatii si cei impotriva vaccinului ” cu toate ca se pare ca la nivel de E.C se pregateste un nou regulament privind asa zise restrictii , sa vedeti cum se va aplica in ROMANIA , cu ” ciocul mic si joc de glezne daca nu iti convine ceva ” Acum vom fii trimisi direct la Spitale COVID , fiindca este la MODA TIMPULUI IAR LAGARUL DE CONCETRARE ESTE PERIMAT DE MULT .IMPORTANT ESTE CA PE POARTA LA INTRARE CA IN LAGAR UNDE SCRIA ” MUNCA TE ELIBEREAZA ” ACUM VA SCRIE ” STATUL TE SALVEAZA DE COVID ” Cu respectul cuvenit pentru domnul in cauza , sunt convins ca va juca un mare meci cu economia ROMANIEI , facand ” fault dupa fault” , pana cand poate va sesiza ” antrenorul legal ” ca este in ” offsaid penal ” , daca va mai exista vreodata un ARBITRU PENAL IN ROMANIA.

Comentariile sunt închise.