Senatorul Sorin Lavric (AUR): Certificatul verde este buletinul atestând condiția de SCLAVI. E patalamaua menită a ne segrega până la ASMUȚIREA noastră, a unora împotriva altora

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a transmis, luni, pe Facebook, un mesaj puternic pe tema certificatului verde, avertizând că acest document este expresia unui dictat politic, care înrobește voința oamenilor și sufocă conștiința acestora.

Redăm integral mesajul senatorului Sorin Lavric:

„Dragi români, certificatul verde nu este doar o neobrăzare irațională, venită din partea unor autorități slugarnice, care au încetat să se mai îngrijească de sănătatea noastră, dar în plus este expresia unui dictat politic.

De aceea, lupta în care am intrat a încetat să mai fie o încleștare medicală, în schimb s-a preschimbat într-un război spiritual.

Nemernicii aceștia vor să ne înrobească voința, să ne îmbolnăvească trupurile, să ne sufoce conștiința. Iată de ce certificatul verde e buletinul atestând condiția de sclavi. E patalamaua menită a ne segrega până la asmuțirea noastră, a unora împotriva altora.

E legitimația consfințind statutul de robi incapabili să se mai apere. E semnul exterior de recunoaștere a naivității noastre. E înscrisul menit a le da satisfacție celor care cred că ne pot păcăli până la a face din noi niște zdrențe obediente.

Este expresia unui act viclean, de samavolnicie ascunsă sub spoiala filantropică a bunelor intenții medicale. Certificatul este dovada unor intenții criminale: vor să ne trateze până ne vor băga în mormânt.

Români, din șase în șase luni veți fi duși cu zăhărelul, explicându-vi-se că mai e nevoie de un rapel, apoi de încă unul și apoi de încă unul până când veți fi îndopați cu viruși până într-atât de mult, încât veți deveni voi înșivă vectori de răspândire a epidemiei.

Reacțiile adverse se vor înmulți, valurile epidemice se vor încolona al cincilea, al șaselea, al nouălea, iar la sfârșit fie veți abdica moral în fața tiraniei, fie veți muri cuminți, având mulțumirea că v-ați predat de bună voie tiranilor.

Războiul de acum nu mai e medical, iar în scurt timp nu va mai fi nici politic. Va fi unul spiritual: îți vinzi sufletul și îți astupi conștiința sau ba. Vă rog, alegeți în cunoștință de cauză!”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost