Riscăm un nou „Fenomen Pitești”? Avertismentul senatorului Claudiu Târziu (AUR)

România riscă să devină scena unui nou „Fenomen Pitești”, experiment de reeducare din anii ’50, dacă tendința de a impune vaccinarea forțată va continua, a avertizat, marți, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

„Fenomenul Pitești – experiment de reeducare prin distrugerea credinței și voinței individului cu scopul impunerii unui nou set de valori. Cunoașteți?

Timp de trei ani, între 1949 și 1952, România a trăit o realitate mult prea dură, despre care aveam să aflu detalii înfiorătoare din interviurile cu foștii deținuți ai lagărelor comuniste. Cînd îi auzeam, mă minunam de martiriul lor, de puterea pe care le-a dat-o Dumnezeu să depășească toate acele chinuri și mă gîndeam că astfel de vremuri nu vor mai fi posibile.

Astăzi riscăm să ajungem cu toții obiectul unui nou fenomen de acest tip. Un curent cu veleități ideologice care împarte populația în oameni „evoluați” și cei care trebuie constrînși. Acesta este rezultatul vaccinării forțate!

AUR face toate demersurile legale pentru apărarea libertății individuale, dar avem nevoie de voi, românii, să ne susțineți! Voi sunteți aliații noștri!”, a scris, marți, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost