Senatorul Claudiu Târziu, despre redeschiderea școlilor în funcție de gradul de vaccinare: AUR se opune ferm acestei sarabande descreierate a discriminării românilor, căreia de-acum îi cad victime și copiii!

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a criticat în termeni duri măsura anunțată de autorități privind redeschiderea școlilor în funcție de gradul de vaccinare în rândul angajaților.

„Încă un abuz incalificabil al guvernului-fantomă Cîțu: copiii vor fi reprimiți în bănci numai în școlile unde corpul profesoral este vaccinat în proporție de peste 60%!!!

Apartheidul sanitar continuă segregarea românilor, condiționînd dreptul la educație de un act medical care trebuie să rămînă o opțiune individuală liberă de orice constrîngere din partea statului.

AUR se opune ferm acestei sarabande descreierate a discriminării românilor, căreia de-acum îi cad victime și copiii!!!”, a scris, vineri, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că, vineri, Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat Hotărârea numărul 99, potrivit căreia desfășurare cursurilor cu prezență fizică este permisă doar în unitățile de învățământ  în cadrul cărora un procent de minimum 60 % din personal este vaccinat, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost