Adevărul despre „naționalismul” PSD-ului

Destul de mulți simpatizanți ai dreptei naționaliste sunt, paradoxal, de partea PSD-ul și împotriva protestatarilor din Piață Victoriei în aceste zile. Aceștia susțin că PSD-ul ar fi apărătorul identității naționale în fața tăvălugului globalist, pe care ei îl asociază protestatarilor din fața sediului Guvernului.

Acestora vreau să le reamintesc că PSD-ul nu a fost, în realitate, niciodată un partid care să apere ființa națională. Ca dovadă, amintesc doar câteva momente, de dată mai recentă, care au dezvăluit adevărata față a PSD-ului:

La 23 iulie 2015 Parlamentul României aproba legea 217/2015, cunoscută mai bine sub numele de legea antilegionară. Legea respectivă este în vigoare și acum și atentează exact la identitatea națională a României, pe care unii cred că PSD-ul o apără. Prin legea respectivă sunt interziși foarte mulți dintre românii care au ținut fruntea sus, care nu au făcut compromisuri, care au suferit în temnițe sau și-au dat chiar viața pentru țara asta, într-o perioadă în care majoritatea românilor stăteau cu capul plecat.

La data respectivă președinte, e adevărat interimar, al PSD era domnul Liviu Dragnea, iar domnul Călin Popescu Tăriceanu era președinte al Senatului. Trebuie amintit că legea cu pricina a fost votată și de cei de la PNL.

La data de 21 septembrie 2016 domnul Liviu Dragnea, în calitate de președinte al PSD, semna un protocol de colaborare cu Institutul Elie Wiesel, prin care se angaja ca toți tinerii politicieni ai PSD-ului, ca și tinerii funcționari PSD-iști din administrația publică centrală și locală, să absolve un curs privind istoria și memoria Holocaustului din România. Asta în timp ce genocidul la care au fost supuși românii, nu doar în timpul comunismului, este ignorat, ba mai mult, prin legea 217/2015, unii dintre luptătorii anticomuniști sunt condamnați la uitare.

Trebuie amintit că protocolul în discuție a fost semnat și de PNL.

Ianuarie 2017: Ministerul Educației din guvernul domnului Sorin Grindeanu vrea ca Istoria predată copiilor încă din ciclul gimnazial să formeze „mecanisme intelectuale care să prevină orice forme de naționalism”:

La orele de Istorie și de Limba și literatura română, profesorii trebuie „să stimuleze asumarea multiculturalității și multiperspectivității”, „să prevină orice forme de naționalism” și să vegheze la crearea unui „comportament empatic intercultural”. (sursa)

Iată așadar doar câteva din acțiunile antiromânești, de factură intelectuală, ale PSD-ului – partid considerat de unii, în aceste zile, drept unic apărător al identității naționale. Dar lista este mult mai lungă și se completează cu faptele de factură economică și administrativă prin care PSD a păgubit țara. Despre ce patriotism putem vorbi la PSD, când acesta a făcut cele mai multe și mai distrugătoare privatizări, când el a facilitat unor ”băieți deștepți” să măcelărească pădurile României, când el a dat pe nimic resursele noastre naturale, când clienții lui politici s-au îmbogățit din afaceri cu statul ș.a.m.d.?

Nici nu-mi dau seama cum de s-a ajuns la discuții despre patriotism și despre cum protestatarii din Piața Victoriei ar dori vânzarea sau ocuparea de către străini a României. Tot scandalul a pornit de la intenția guvernului PSD de a rezolva problemele penale ale unor PSD-iști sau aliați ai PSD-ului printr-o ordonanță de urgență promulgată pe ascuns, în miez de noapte. Un act profund patriotic de bună seamă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


7 comentarii la „Adevărul despre „naționalismul” PSD-ului”

  1. PSD „nationalist”!!! Asta este exact sã spui cã exista Prostituata Virginã! Comunist „nationalist” e ca si cum ar exista Diavol Angelical!!!

    • … pune mana pe carte: comunistul e copilul socialistului, putin mai „rebel”… iar national-socialismul este prescurtat nazismul. Asa ca exista si ce nu poti concepe, si chiar mai rau… Pana si internationalistii aveau nevoie de o identitate, si asta era natiunea.
      Totusi… daca atat stii tu despre comunism ca sa zici ca pds este comunist…. mai bine taceai!

  2. Domnul ” broker POLITIC „, Liviu Dragnea , asa cum l-a numit cu mare graba , o serie de publicatii financiare sioniste, in mediul politic, din SUA, are tot interesul sa sustina , pregatirea tinerilor romanii, si educarea lor in spirit sionist, avand in vedere interesele sale cat si interesele finantei internationale sioniste , pentru finantarea ” gaurii bugetare ” , dupa alocarea acestor pomenii electorale .Hotul striga primul hotii, deci este firesc sa atace multinationale , deoarece , scaderea cresterii economice , prin lozinca ” transferului de impozit ” , al multinationalelor , creste capacitatea de indatorare , prin gaurile bugetare deci accesul la creditare internationala , este necesar.Niciodata , nu a existat ” nationalism ” , la acest partid, de cand a fost condus de catre primul, tatuc, Iliescu, si nici nu va exista vreodata , deoarece acest partid, este intretinut si exista numai datorita marilor interese economico-financiare internationale, iar in interior datorita inteselor de grup ale unor lideri de moment mai vechi sau mai noi, in speta pe relatia internationala sionista a Internationalei Socialiste.ACUM ESTE UN MOMENT DECISIV PENTRU ROMANIA ,CA IMAGINE INTERNATIONALA , ASA CUM A FOST IN 89 SI CUM EI AU STRICAT ACEASTA IMAGINE IN 90 PRIN TOT SCENARIUL MINERIADELOR. CU STIMA .Analistul

  3. De ce credeti ca „de afara” se vede clar ca o miscare cu tenta nationala se produce o data cu castigarea alegerilor de catre PSD?
    Cand „normalitatea” incepe sa se intoarca in contra pro-GAY-sistilor, cand cineva vorbeste de Romania, de Romani si de identitate nationala cand toti ceilalti se umplu de atei si instrainati – fie desfranate luate cyu straini, fie rataciti care si-au pierdut practic identitatea dupa ani de „studiu” al ereziilor Apusului….?
    Nu intereseaza „imaginea” in Europa care a devenit noua „inchisoare” a ppoarelor, care trateaza Romania si romanii precum Austo-Ungaria „vedea” romanii transilvaneni chiar mai rau…
    Stimate domn, nu mai este vorba de politica formala, cea de dreapta-stanga sau liberala-marxista… e vorba de un viitor care nu pooate fi si-si: un viitor uman sau inuman.
    Sustineti -prin pozitiz „patrunsa de emotie” pentru protestatarii „la comanda” fata de nici ei nu stiou ce… sustineti varianta a doua.
    Daca nu realizati asta, sper sa fie suficiente forte interne si externe care sa opreasca acest curs sinucigas care va orbeste prin viclenie si spectacol de luminite, ca la maidanul Kiev-ului.
    –––-
    Un „clue” – cititi care e treaba cu retragerea banilor ghiata…
    Daca „vedeti” legatura cu microciparea, cu controll mental, …. cu invazia musulmana si … cu interesele cui le sustine financiar…. sincer, ma indoiesc, … totusi – daca sesizati legatura, ar trebui sa va opriti din promovarea odelor fata de anti-ratiune.

  4. Un alt motiv pentru care este absurd ca omul conservator sa sustina PSD este ca, dupa cum spunea una dintre marile figuri ale nationalismului crestin, Petre Tutea, social-democratia este anticamera comunismului. Dar noii nationalisti nu-l mai citesc pe Petre Tutea, prefera niste editoriale simplificatoare care le permit sa arunce stigmatul asupra tuturor celor care nu inghit minciunile unui partid care se zice deodata traditionalist, asta dupa ce unul dintre lideri s-a dovedit principalul sustinator al mega-moscheii, iar altul este primul sef de partid din Europa care a propus un cetatean musulman pe post de prim-ministru.

  5. Este clar ca alternativa la PSD nu este PNL si nici viceversa! Tot clar imi este ca nici USR nu este alternativa la cele 2 formatiuni amintite! In rest, Dumnezeu cu mila!

  6. De acord cu dl Grigoriu. In plus se poate aduce clar si argumentul faptului ca Ponta este cel care sustine cauza propagandei lgbt. Nu pe fatza! Mai pe dos, mai pe ascuns dar prin concursul lui a ajuns „marele” cernea in Parlament!

Comentariile sunt închise.