În SUA, un bărbat care se crede femeie bate recorduri după recorduri în competițiile feminine de înot

Un student la Universitatea UPenn din Pennsylvania, Will Thomas, în vârstă de 22 de ani, sportiv de performanță care a concurat în competițiile masculine de înot și unde a avut un succes relativ, s-a trezit peste noapte că el, de fapt, e o femeie încarcerată într-un trup de bărbat. Așa că a decis să tranziționeze, acum se numește Lia Thomas și se consideră femeie. Ca atare, acum concurează în competițiile feminine de înot. Ultima oară a concurat în competițiile masculine la data de 16 noiembrie 2019, adică acum un pic mai mult de doi ani.

Normal că acum spulberă concurența și doboară recorduri după recorduri cu care Universitatea se mai și mândrește.

Orice ar zice un birocrat sau un regulament făcut să mulțumească propaganda LGBT, biologia e clară, cromozomii cu care te-ai născut sunt cei care-ți definesc sexul/genul. Ai perechea de cromozomi XY, ești bărbat, indiferent de ce crezi sau ce-ți închipui tu. La fel, ai perechea de cromozomi XX, ești femeie, indiferent de ce crezi sau ce-ți închipui tu.

Iar diferențele între un bărbat sunt clare dacă discutăm despre forța fizică. Femeile sunt superioare bărbaților într-o grămada de alte categorii, dar când e vorba de forța fizică e clar, bărbații sunt superiori. Tocmai de aceea există competiții sportive masculine și feminine. Unde să mai concureze femeile dacă și competițiile lor sunt ocupate de bărbați?

Dar trăim într-o epocă a corectitudinii politice, una în care asemenea aberații au devenit normale.

Sursa: Daily Mail


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost